War Thunder - De Slag om de Kaukasus

10 Oktober 2023, 08:02 / by Fabian Rossbach
War Thunder - De Slag om de Kaukasus

De slag om de Kaukasus in War Thunder

Stel je voor, het is zomer 1942 en je maakt deel uit van de Asmogendheden die net een offensief in de Kaukasus zijn gestart. Jullie zijn erin geslaagd om door te dringen tot Mozdok, maar dan stuiten jullie op een barrière. De Sovjets houden jullie tegen. Begin 1943 beginnen ze jullie terug te dringen uit veel bezette gebieden. Tegen 9 oktober zijn alle Asmogendheden geëvacueerd en gaat de volledige controle weer over naar de Sovjets.

Dit is precies het scenario dat je kunt ervaren in War Thunder. En vanaf 9 oktober (14:00 GMT) tot 12 oktober (14:00 GMT) heb je zelfs de mogelijkheid om een KV-1E-tank of een IL-2M "Avenger" vliegtuig te bemachtigen voor Golden Eagles.

KV-1E en IL-2M "Avenger" in War Thunder

De KV-1E is een tank die echt indruk maakt. Met een krachtig kanon, goede bepantsering en redelijke mobiliteit is het een echte alleskunner. En het beste van alles: hij heeft extra pantserplaten aan de zijkant van de romp en de toren, wat hem extra bescherming geeft.

En dan hebben we nog de IL-2M "Avenger". Het is geen gewoon vliegtuig, maar een heel bijzondere. Hij is gebouwd door Grigor Tevosyan, die twee broers in de oorlog verloor. Daarom draagt deze IL-2M ook de naam "Avenger". Het grondaanvalsvliegtuig kan tegen een stootje en heeft een breed scala aan wapenopties, waaronder bommen en raketten. En alsof dat nog niet genoeg is, vliegt de "Avenger" ook sneller dan de gewone IL-2M.

Verdien het "Voertuigen van de Overwinning: Po-2" embleem en de "RM-40" decoratie

Voor de jubileumvieringen kun je zelfs het embleem "Voertuigen van de Overwinning: Po-2" en de decoratie "RM-40" verdienen. Je hoeft alleen maar een paar taken te voltooien, zoals het spelen van drie gevechten met voertuigen uit de USSR of het winnen van vijf gevechten met grondvoertuigen uit de USSR. Maar let op: je moet minimaal rang III gebruiken en je activiteit mag niet lager zijn dan 70%.

Nu is het aan jou om je in de strijd om de Kaukasus te storten en je beloningen veilig te stellen. Dus waar wacht je nog op? Grijp je War Thunder Key en ga ervoor! En als je nog meer spellen wilt ontdekken, neem dan een kijkje op onze Steam Key-pagina.

Over de auteur