Skull and Bones - De weg naar het Padewakang-schip

10 Februari 2024, 20:27 / by Tom Schwiha
Skull and Bones - De weg naar het Padewakang-schip

Je reis naar het Padewakang-schip

In Ubisoft's piratenepos Skull and Bones springt het Padewakang-schip eruit als het eerste middelgrote schip dat je kunt ontgrendelen. Maar de weg naar dit begeerde schip is allesbehalve een wandeling over het dek. Je staat niet alleen tegenover sterke vijanden en verraderlijke golven die je schip met gemak kunnen vernietigen, maar ook de uitdaging om een ​​voldoende hoge rang van roem te bereiken om überhaupt toegang te krijgen.

Waar kan ik de bouwplannen van de Padewakang vinden?

De sleutel tot het bouwen van de Padewakang ligt in het verkrijgen van zijn bouwplannen. Deze kun je kopen bij de scheepsbouwer in het piratennest Telok Penjarah voor 5.280 zilver. Om dit te kunnen doen, moet je minstens de rang van een brigant of hoger hebben bereikt in termen van roem. Je vindt de scheepsbouwer aan de linkerkant van het dokgebied in Telok Penjarah.

Route naar Telok Penjarah

Om bij Telok Penjarah te komen, kun je het beste eerst naar Sainte-Anne reizen en dan noordoostelijk naar de Oost-Indië varen. Onderweg zul je vijanden van niveau negen of tien tegenkomen en moet je jezelf verdedigen tegen schurken die het potentieel hebben om je schip met één klap te vernietigen. We raden aan om confrontaties met vijanden zoveel mogelijk te vermijden, omdat de strijd meestal niet de moeite waard is.

Materialen voor het Padewakang-schip

Om de Padewakang te bouwen, heb je de volgende materialen nodig:

  • 18x ijzerhouten planken
  • 15x staalstaven
  • 15x fijn ramie
  • 4x schellak
  • 4x ruwe salpeter
  • 2.880 zilver

Nadat je deze ingrediënten hebt verzameld, kun je dezelfde scheepsbouwer in Telok Penjarah bezoeken om je Padewakang te bouwen.

Voordelen van het Padewakang-schip

De Padewakang staat bekend om zijn goede area of effect schade, waardoor je meerdere vijandelijke schepen tegelijk kunt aanvallen. Daarnaast heeft het de mogelijkheid om te exploderen, wat schade veroorzaakt na de initiële impact.

Met je nieuwe, grotere schip kun je nu moeilijkere vijanden, schepen van hoger niveau en andere bedreigingen in Skull and Bones aan. Als je jezelf nu wilt vestigen als een serieuze bedreiging op de zeeën, waarom dan geen huisdier aan boord halen? Zeilen over de zeven zeeën is tenslotte nog leuker met een harige lemuur aan je zijde. Het blijkt dat je ook een huisdier kunt krijgen via de huidige Skull and Bones Twitch Drops, dus ga langs bij je favoriete streamer.

Een onmisbaar schip voor aspirant-piraten

Het Padewakang-schip in Skull and Bones biedt een fantastische mix van behendigheid en vuurkracht, ideaal voor spelers die naam willen maken in de onstuimige wateren van Ubisoft's piratenwereld. De investering in dit schip en de bijbehorende reis is een lonend avontuur dat niet alleen je vaardigheden als zeeman test, maar ook je strategisch denken bevordert. Met de Padewakang in je vloot ben je goed uitgerust om de oceanen te beheersen en je roem onder de piraten te vergroten.

Over de auteur