Skull and Bones - Huisdiergezellen

07 Februari 2024, 06:48 / by Fabian Rossbach
Skull and Bones - Huisdiergezellen

In de wereld van Skull and Bones zijn huisdieren meer dan alleen een schattige toevoeging aan je piratenavontuur; ze zijn essentiële metgezellen op je reis naar de legende van de Zeven Zeeën. Met een selectie van dierlijke metgezellen die zich bij je bemanning kunnen voegen, staat je voor de moeilijke beslissing welk dier je als je metgezel kiest.

Welke huisdieren zijn er in Skull and Bones?

In Skull and Bones, het spel dat het hart van piraten sneller doet kloppen, zijn huisdieren vanzelfsprekend. Katten, de traditionele metgezellen op schepen, worden aan boord genomen om het schip vrij te houden van ongedierte. Als aspirant-piraat die zijn schip en bemanning wil beschermen tegen ratten en ander onheil, is het verstandig om te leren van de ervaringen uit het verleden en je eigen huisdier mee te nemen op reis.

Terwijl we wachten op de releasedatum van Skull and Bones, die al zes keer is uitgesteld, is het tijd om ons te richten op de echt belangrijke dingen: de piratenhuisdieren. Tot nu toe zijn er slechts een paar metgezellen onthuld voor Skull and Bones, waaronder een kat en een lemur, maar het is bekend dat er na de volledige release van het spel meer zullen volgen. Bovendien zijn er schattige outfits beschikbaar voor alle huisdieren - want wat is een Skull and Bones huisdier zonder de mogelijkheid om het te kleden in een driekanten hoed?

Bevestigde huisdieren in Skull and Bones

Hier is de lijst van tot nu toe bevestigde huisdieren in Skull and Bones:

  • Kat
  • Lemur

Er zijn nog veel meer dieren die je zullen vergezellen op je reis door de stormachtige wateren rondom Sainte-Anne. Haaien in de zee kun je beter vermijden, maar ze kunnen in de vroege fase van het spel een waardevolle voedselbron zijn, net als de vissen. Ondertussen vliegen prachtige roze flamingo's over je hoofd, maar laat je niet afleiden door de gevaarlijke krokodillen die in de ondiepe wateren op de loer liggen.

Houd uitkijk naar nieuwe metgezellen

We zullen deze lijst bijwerken zodra er meer huisdieren aan de gelederen van de Skull and Bones metgezellen worden toegevoegd, evenals de schattige en kleurrijke outfits waarmee je ze kunt uitrusten. Ze zullen er dol op zijn, eerlijk waar. Tot die tijd moet je je vertrouwd maken met de verschillende soorten schepen en aanpassingsopties in Skull and Bones. Je zult veel opbergruimte en wapencapaciteit nodig hebben om meer roem in Skull and Bones te vergaren en uit te groeien tot een piratenlegende.

Een nieuw niveau van piraterij

De introductie van huisdieren in Skull and Bones voegt een nieuwe dimensie toe aan het piratenleven en biedt spelers de mogelijkheid om hun liefde voor dieren te combineren met hun passie voor zeilen en avontuur. Deze dierlijke metgezellen zijn niet alleen een teken van de sociale status van een piraat, maar ook een middel om in de eindeloze wateren een verbinding te behouden met thuis en menselijkheid. Ga samen met je trouwe metgezel op zoek naar schatten en word de legende die de zeeën regeert.

Over de auteur