ShellShock Live - De Triple-One-update

22 Mei 2023, 09:55 / by Tom Schwiha
ShellShock Live - De Triple-One-update

De Triple-One-update van ShellShock Live

Vrienden van de gepolijste tankgevechten, let op! ShellShock Live krijgt met de "Triple-One"-update een reeks nieuwe functies, inhoud en bugfixes. In dit artikel lees je alles over de nieuwe lichtfakkels, dubbele tanktracks en verse herkenningsmarkeringen. Dus laten we beginnen!

Lichtfakkels als communicatiemiddel

Het middelpunt van de update zijn de gloednieuwe lichtfakkels. Hiermee kun je in real-time communiceren met je teamgenoten en jullie strategieën nog effectiever uitvoeren. Je kunt lichtfakkels selecteren via de gebruikersinterface naast de "Fire"-knop. Kies voor "Team" of "Alle" en markeer vervolgens een punt op de kaart. Zo kun je verschillende symbolen zoals een cirkel, pijl, kruis of X gebruiken om kisten, tanks of aanvalsdoelen te markeren.

Dubbele rupsbanden voor tanks

Het Triple-One-update brengt ook een verandering in de voortbeweging van je tank: dubbele rupsbanden. Deze zorgen voor meer stabiliteit en verbeteren de manoeuvreerbaarheid van je tank in gevechten.

Meer keuze bij herkenningstekens

Als je graag je persoonlijke stijl in het spel laat zien, zul je blij zijn met de nieuwe herkenningstekens. Met de update zijn er veel nieuwe ontwerpen toegevoegd, zodat je je keuze nog individueler kunt maken.

Foutoplossingen en aanpassingen

Natuurlijk komt ook deze update van ShellShock Live niet zonder foutoplossingen en aanpassingen. Enkele van de belangrijkste fixes zijn:

  • Fout bij negatieve countdown bij het starten van spellen opgelost
  • Wanderer werkt nu correct in Rebound- en Vortex-spellen
  • De ongebruikelijke interactie tussen "Portal Gun" en stootkussen is opgelost
  • Grootteverschil bij Sonar-projectielen opgelost
  • Fout waarbij "Static"-wapens zichzelf in FFA-spellen raken, opgelost
  • Geneesmiddelen worden niet meer toegewezen in Charge & Points-modi
  • Deathmatch-XP-vermenigvuldiger verhoogd van 1,3x naar 1,5x
  • Assassin-XP-vermenigvuldiger verhoogd van 1,45x naar 1,6x

Bedankt voor het lezen en tot snel in het spel! Als je ShellShock Live nog niet hebt, kun je het spel bij Keyfuchs als Steam Key krijgen. En vergeet niet om ShellShot Arena aan je verlanglijstje toe te voegen om de ontwikkeling van het spel te volgen. Veel plezier met spelen!

Over de auteur