Second Front - WWII-strategiespel nu beschikbaar

31 Januari 2023, 18:00 / by Fabian Rossbach
Second Front - WWII-strategiespel nu beschikbaar

Vanaf vandaag kun je op Steam het met spanning verwachte strategie-spel over de Tweede Wereldoorlog krijgen. Deze simulatie neemt je mee op een tijdreis waarin je in staat bent om 40 infanterie-eenheden en 216 tanks, voertuigen en geschut te commanderen.

Ontwikkelaar Hexdraw kan met trots aankondigen dat ze een bijzonder spel over de Tweede Wereldoorlog hebben gecreëerd. Hier staat niet alleen het militaire aspect op het programma, dat overigens veel van je zal vragen, maar ook de menselijke kant van de oorlog.

Gebruik je tactische vaardigheden als commandant van de militaire macht tijdens de Tweede Wereldoorlog om je troepen door hevige gevechten en uitdagende missies te leiden. Let daarbij ook op de morele en fysieke integriteit van je soldaten. Aan welke kant of natie je staat, kun je zelf kiezen. Second Front biedt je 48 epische scenario's die zich afspelen op bekende locaties uit de Tweede Wereldoorlog. Met de kaarteditor kun je naast je eigen kaarten ook campagnes maken die je met vrienden kunt delen.

Second Front staat nog maar aan het begin, maar de ontwikkelaars hebben als doel om een ​​groot en geweldig spel te maken. Daarom zullen er in de toekomst uitbreidingen en updates zijn die het spelervaring verder zullen verbeteren.

Over de auteur