SEASON: A Letter to the Future - Uitstel van release

17 Januari 2023, 20:18 / by Fabian Rossbach
SEASON: A Letter to the Future - Uitstel van release

En weer een spel waarvan de release-datum is uitgesteld. Het met veel verwachting tegemoetgeziene nieuwe avonturenspel SEASON: A letter to the future komt nu een maand later uit dan oorspronkelijk gepland.

Release iets later

Scavengers Studios langverwachte spel voor de PlayStation-consoles en de PC laat op zich wachten. In het sfeervolle avonturenspel SEASON schuilt u in de huid van een jonge dame die thuis is in een afgelegen dorp. Voor het eerst in haar leven verkent ze de wijde wereld met haar fiets en ontdekt haar vreugde aan het verzamelen van nieuwe ervaringen en herinneringen. Je ontmoet onderweg een aantal karakters die de loop van het verhaal zullen veranderen. Maar deze vreugde duurt niet lang, want een catastrofe spoelt al haar herinneringen weg.

Het spel zal nu eindelijk vanaf 31 januari beschikbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5 en PC via Steam en de Epic Game Store.

Voor de Playstation 5 heeft het bedrijf nog extra features bedacht. Zo is er een adaptieve trigger die tijdens het fietsen wordt ingezet, evenals een haptisch feedback bij een verandering van het terrein. Dit maakt het spelervaring extra realistisch.

Over de auteur