Riot Games - Details over het nieuwe actiespel gelekt

17 Januari 2023, 00:23 / by Fabian Rossbach
Riot Games - Details over het nieuwe actiespel gelekt

Er zijn nieuwe informatie en details te vinden op het internet over Riot Games' gloednieuwe Forge-actiespel. Het spel zou voor zowel pc als consoles moeten verschijnen.

Volgens geruchten komt het lek van het Zuid-Koreaanse Game Ratings Committee, dat het spel onlangs heeft beoordeeld voor het toekomstige publiek. In de door het comité opgestelde informatie heeft het spel de naam Mageseeker: League of Legends Story. De verhaallijn draait om de gevangenenopstand van Sylas en gaat vanaf hun straf tot hun geboorte als tovenaar. De rebellie achter de samenzwering zet alles op alles om Demacias monarchie omver te werpen en de hiërarchie van onderdrukking van de natie te beëindigen.

De verdere details laten zien dat het spel waarschijnlijk een FSK-classificatie van 12 jaar of ouder zal krijgen. Dit komt door de herhaalde gevechtscènes waarin zowel mensen als andere wezens deelnemen.

We kunnen nieuwsgierig zijn of deze informatie echt in het spel zal worden opgenomen. Blijf met ons in contact om op de hoogte te blijven.

Over de auteur