Riff XR: Een duik in de virtuele realiteit - Alle informatie over de nieuwste updates & functies op een rijtje

17 September 2023, 11:38 / by Fabian Roßbach
Riff XR: Een duik in de virtuele realiteit - Alle informatie over de nieuwste updates & functies op een rijtje

Stel je voor dat je jezelf kunt teleporteren naar een andere wereld, waar je zonder grenzen kunt wandelen en springen door indrukwekkende AI-kunstwerken. Welkom in de wereld van Riff XR, een sociale VR-game die precies deze ervaring biedt.

De nieuwste updates

Het ontwikkelingsteam heeft onlangs een update uitgebracht die nog meer locaties voor AI-kunstwerken aan het spel toevoegt. Vooral de angstaanjagende kunstwerken in het spookachtige landhuis en de adembenemende kunstinstallaties in de cyberpunk-themabar zijn fascinerend. Met de nieuwe update is er ook een spannende toevoeging: je kunt nu springen!

Riff XR: Beschikbaarheid en platforms

Riff XR is momenteel gratis beschikbaar op pc via Steam en zal binnenkort ook beschikbaar zijn op PSVR 2. Dus als je altijd al het gevoel hebt willen hebben om in een andere wereld te stappen, dan is Riff XR precies wat je zoekt. En het beste van alles: er is al een bètaversie beschikbaar voor Quest-headsets.

Interactie over alle platforms heen

Nog een hoogtepunt van Riff XR is de interactie over alle platforms heen. Of je nu het spel speelt op je pc of met je PSVR 2, je kunt altijd interageren met andere spelers. Dit maakt de ervaring nog meeslepender en socialer.

Krijg je Riff XR-sleutel

Als je nu nieuwsgierig bent geworden en Riff XR zelf wilt uitproberen, haal dan je Riff XR-sleutel bij Keyfuchs. En als je nog meer spellen wilt ontdekken, neem dan een kijkje op onze Steam Keys-pagina. Daar vind je een enorme selectie spellen voor elke smaak.

Conclusie

Riff XR biedt een unieke ervaring in virtual reality. Met zijn indrukwekkende AI-kunstwerken en de mogelijkheid om over alle platforms heen te interageren, stelt het nieuwe normen in het sociale VR-gaming. Probeer het uit en dompel jezelf onder in een andere wereld!

Over de auteur