Returnal - PC-versie start volgende maand

19 Januari 2023, 20:00 / by Fabian Rossbach
Returnal - PC-versie start volgende maand

Het jaar 2023 gaat verder en brengt langverwachte spellen langzaam op de markt. Dus er is eindelijk bevestiging van Sony Interactive Entertainment dat Returnal vanaf 15 februari 2023 eindelijk beschikbaar zal zijn op Steam voor PC.

Returnal was al verschenen op 30 april 2021 en was oorspronkelijk een exclusieve titel voor de Playstation 5. De nieuwe PC-versie geeft tot nu toe weinig details prijs over bepaalde functies. Wat we tot nu toe weten is dat NVIDIA DLSS en AMD FSR zijn toegevoegd voor een verhoogde framerate.

Ook in de PC-versie van Returnal worden raytracing-schaduwen ondersteund, gecombineerd met RT-reflecties, die het contrast van een donkere omgeving en neonballen nog meer zullen benadrukken dan voorheen. Het wordt dus aanbevolen dat je voor een ultieme game-ervaring op zijn minst een NVIDIA DLSS op je PC hebt. Ook voor de overige voorwaarden van Returnal moet je PC fit genoeg zijn. Meer PC-vereisten vind je hieronder opgesomd:

De prestaties van Returnal hangen af van de gekozen grafische instelling. Voor een lagere kwaliteit heb je minder vermogen nodig, terwijl hogere instellingen meer vermogen vereisen.

  • De minimale vereisten voor 720P @ 60 FPS bij "Low" grafische instellingen bevatten een Geforce GTX 1060 (6 GB) of Radeon RX 580 (8 GB) GPU, een Core i5-6400 of Ryzen 5 1500X CPU, 16 GiB DDR4 RAM en Windows 10 64 Bit. Op de PC moet je minimaal 60 GB HDD-opslagru
Over de auteur