Apex Legends - Regal Wrath Sale brengt nieuwe legendarische skins

22 Maart 2023, 20:00 / by Fabian Rossbach
Apex Legends - Regal Wrath Sale brengt nieuwe legendarische skins

De nieuwste verkoopactie van Apex Legends is eindelijk gearriveerd! De Regal Wrath Sale brengt nieuwe legendarische skins voor Ash, Fuse en Bloodhound. Van 21 maart tot en met 28 maart kunnen spelers wereldwijd genieten van tijdelijke kortingen. Het aanbod is echter mogelijk niet in alle regio's beschikbaar. Hier zijn enkele hoogtepunten van de Regal Wrath Sale:

Legendarische skins voor Ash, Fuse en Bloodhound

Een van de meest opwindende nieuwe toevoegingen aan de Regal Wrath Sale is dat spelers nu toegang hebben tot nieuwe legendarische skins voor Ash, Fuse en Bloodhound. De Ash-skin genaamd "Opulent Instigator" toont een donker maar toch glanzend harnas met gouden accenten. Fuse's "Artillery Armsman" skin is in diep rood en blauw gehouden en toont klinknagels en stekels op zijn harnas. De Bloodhound-skin "Majestic Tracker" is in helder groen en donkerrood gehouden en toont het iconische drievoudige hondengezicht van het personage op zijn borstplaat.

Beperkingen

Het is belangrijk op te merken dat de Regal Wrath Sale mogelijk niet beschikbaar is in alle regio's. Spelers moeten daarom hun verkoopaanbiedingen controleren in het "Store" tabblad van Apex Legends om te zien welke aanbiedingen voor hen beschikbaar zijn. Bovendien moeten spelers ook opmerken dat Apex Packs niet beschikbaar zijn in alle regio's en zich moeten informeren over de kansen en inhoud van de packs in de FAQ van het spel.

Conclusie

De Regal Wrath Sale brengt een verscheidenheid aan nieuwe inhoud en kortingen naar Apex Legends, waaronder legendarische skins voor drie van de populairste personages in het spel. Hoewel het aanbod mogelijk niet beschikbaar is voor alle spelers, is het zeker een geweldige kans voor spelers om hun inventaris uit te breiden met nieuwe en exclusieve items. Vergeet niet om het Store-tabblad in Apex Legends te controleren om te zien welke aanbiedingen voor jou beschikbaar zijn en veel plezier met winkelen!

Over de auteur