Red Dead Redemption 2 - Eindelijk verschijnt het voor de pc

16 Oktober 2019, 22:02 / by Fabian Rossbach
Red Dead Redemption 2 - Eindelijk verschijnt het voor de pc

Red Dead Redemption 2 voor de PC

Op 4 oktober 2019 was het zover en Rockstar Games heeft het lange wachten van vele videogamers eindelijk beëindigd. Het nieuws waar we het over hebben is het officiële release datum van de PC versie van RDR 2 - 05 november 2019.

Wanneer is het release datum van Red Dead Redemption 2?

  • Vanaf 9 oktober 2019 is RDR 2 verkrijgbaar in de Rockstar Games Store
  • Tot 22 oktober 2019 ontvangen alle pre-orderers bonussen voor hun spel
  • Vanaf 24 oktober 2019 is het spel bij alle andere retailers verkrijgbaar
  • Op 05 november 2019 is het officiële release van Red Dead Redemption 2
  • Vanaf 19 november 2019 is RDR 2 ook beschikbaar op de cloud gaming service Google Stadia
  • In december 2019 is het Steam release van Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption bij Rockstar voorbestellen

Voor alle voorbestellers van RDR 2 via de Rockstar Games Store zijn er nog meer bonussen beschikbaar. De eerste bonus is een gratis upgrade naar de Premium Edition van het spel. Wie liever direct naar de Special Edition of Ultimate Edition van Red Dead Redemption 2 wil upgraden, moet 15 € meer uitgeven.

We raden echter af omdat we al beter geprijsde aanbiedingen hebben gevonden voor de Special Edition. Dus je krijgt meer inhoud voor minder geld - dat is het waard.

Inhoud van de Premium Edition van RDR 2

  • Strijdross voor de Story Modus: Het Strijdross is een Ardennes en is ook in hevige gevechten altijd betrouwbaar. Het is robuuster dan de andere paarden in de wereld van Red Dead Redemption 2 en geeft je zo'n voordeel.
  • Het Outlaw Survival Kit voor de Story Modus: De voorraden van dit overlevingspakket helpen je al vanaf het begin in RDR 2, omdat ze je gezondheid en de Dead Eye-vaardigheid weer bijvullen.
  • De Le-Trésor-des-Morts Schatkarte voor de Story Modus: Deze

Bestel Red Dead Redemption Key bij resellers

Eigenlijk zou RDR 2 pas vanaf 24 oktober 2019 bij de resellers beschikbaar zijn. Maar we hebben al de eerste aanbiedingen ontdekt die aanzienlijk goedkoper zijn dan de prijs in de Rockstar Games Store. De beste aanbiedingen voor Red Dead Redemption 2 voor PC vind je op onze pagina. Het enige verschil is dat je hier 25 goudstaven in plaats van 50 goudstaven krijgt voor de online modus van Red Dead Redemption 2.

Steam-versie van Red Dead Redemption 2

Maar er is slecht nieuws voor alle gamers die Red Dead Redemption 2 op Steam willen spelen. De Steam-versie van het spel is gepland voor december 2019 en is nog niet precies vastgesteld. Maar we denken dat het spätestens Kerstmis ook op Steam beschikbaar zal zijn.

Wat zijn de officiële systeemeisen voor Red Dead Redemption 2 voor PC?

Volgens de aanbevelingen van Rockstar Games kunnen ook spelers met oudere videokaarten zich ontspannen en zich op de release verheugen. Een krachtigere CPU is hier eerder voordelig, maar voor nauwkeuriger informatie moet je de eerste benchmarks afwachten. Wat vooral opvalt, is de benodigde schijfruimte van 150

Over de auteur