Railway Empire 2 - Alle informatie over de livestream en nieuwe functies

25 Mei 2023, 02:14 / by Fabian Rossbach
Railway Empire 2 - Alle informatie over de livestream en nieuwe functies

De Railway Empire 2 vooraf livestream komt eraan

Let op, Tycoons! Voordat het spel officieel wordt uitgebracht, is er een spannende vooraf livestream van Railway Empire 2. Op woensdag 24 mei om 19:00 uur CEST laten de makers samen met een gast uit het ontwikkelingsteam zien waar we ons in het spel op kunnen verheugen. Van nieuwe spoorwegconstructies tot aan de technologieboom en de 4-speler co-op multiplayer, er is voor elke treinliefhebber iets te beleven.

Dus stem af en ontdek uit eerste hand welke nieuwe functies en verbeteringen het spel te bieden heeft. De livestream is rechtstreeks te volgen op Steam of via Kalypso_live op YouTube.

Nieuwe functies en verbeteringen in Railway Empire 2

Tijdens de voorafgaande livestream krijgen we spannende inzichten in de vernieuwingen van Railway Empire 2. Hier zijn enkele van de functies waar we naar uit kunnen kijken:

  • Nieuwe spoorconstructies: In het tweede deel van het spel kunnen we een herziene spoorwegconstructie verwachten, die het bouwen van rails nog intuïtiever en interessanter maakt.
  • Technologieboom: De nieuwe technologieboom stelt spelers in staat om hun spoorwegimperia verder te ontwikkelen en verschillende onderzoeksrichtingen in te slaan.
  • 4-speler coöp multiplayer: Voor het eerst in de geschiedenis van Railway Empire kun je samen met vrienden je spoorwegimperia opbouwen en beheren in de coöp multiplayer.

Naast deze spannende vernieuwingen kun je natuurlijk ook weer genieten van veel liefdevol ontworpen locomotieven, wagons en gebouwen, evenals een grote selectie van verschillende scenario's en taken.

Pre-order bonus voor Railway Empire 2

Je hebt nog tot donderdag de tijd om de standaard- of deluxe-editie van Railway Empire 2 met 10% korting vooraf te bestellen. Dus als je al weet dat je het spel wilt kopen, mag je deze kans niet missen.

Conclusie

De voorafgaande livestream van Railway Empire 2 belooft spannende inzichten in de vernieuwingen en verbeteringen van het spel, evenals interessante gesprekken met de ontwikkelaars. Dus zorg ervoor dat je nu je Steam Key veiligstelt en live aanwezig bent op woensdag 24 mei om 19.00 uur CEST, wanneer het tijd is om aan boord te gaan voor het volgende treinavontuur!

Over de auteur