Railway Empire 2 - Op naar het volgende transportimperium

26 Mei 2023, 07:33 / by Fabian Rossbach
Railway Empire 2 - Op naar het volgende transportimperium

Railway Empire 2: Nieuwe inhoud en uitgebreide functies

Choo Choo! Op tijd voor vertrek is Railway Empire 2 gearriveerd in digitale winkels. Het succesvolle treinmanagementspel is terug en heeft veel nieuwe inhoud en uitgebreide functies in petto. In deze vervolggame kun je je transportimperium opbouwen in meer dan 250 steden in Noord-Amerika en Europa. Verheug je op een coöperatieve modus voor 4 spelers, verbeterde opties voor het bouwen van spoorlijnen, een campagne van 5 hoofdstukken, 14 scenario's en vrije speelmodus, evenals nieuwe bouwmodi.

De game is verkrijgbaar op Steam, Xbox Game Pass voor console en PC Game Pass voor PC, evenals in de Epic Games Store en voor PlayStation 4|5, Xbox Series X|S en Xbox One (ondersteund door Smart Delivery). De release op Nintendo Switch™ staat gepland voor 22 juni 2023.

Deluxe-editie met exclusieve skins en soundtrack

Voor de treinliefhebbers onder jullie is er ook een Deluxe-editie van Railway Empire 2 beschikbaar. Deze bevat twee exclusieve locomotief-skins, drie stations-skins, een bedrijfshoofdkwartier-gebouw-skin en de digitale soundtrack van het spel. Hiermee geef je jouw transportimperium nog meer flair en individualiteit.

Nieuwe uitdagingen en spannende functies

Railway Empire 2 biedt niet alleen een grotere spelwereld, maar ook tal van nieuwe uitdagingen. In de vijf hoofdstukken tellende campagne schrijf je de geschiedenis van jouw eigen transportbedrijf. Met 14 scenario's ga je verschillende taken aan en bewijs je jouw vaardigheden als spoorwegmagnaat.

Dankzij de nieuwe 4-speler coöperatiemodus kun je nu ook samen met vrienden een transportimperium opbouwen. Deel de verantwoordelijkheid voor jouw groeiende bedrijf en ondersteun elkaar bij beslissingen en strategieën.

Verbeterde spoorwegbouwopties en nieuwe bouwmodi

In Railway Empire 2 zijn de spoorwegbouwopties aanzienlijk verbeterd. Je hebt nu nog meer mogelijkheden om jouw spoorwegnetwerken efficiënt en succesvol te maken. Bovendien kun je in deze vervolggame nieuwe bouwmodi verwachten waarmee je jouw spoorwegdromen kunt waarmaken.

Waar kan ik Railway Empire 2 kopen?

Wil je direct in de wereld van treinen duiken? Geen probleem! Je kunt Railway Empire 2 op verschillende platforms kopen. Zoals eerder vermeld, is het spel verkrijgbaar op Steam, Xbox Game Pass voor console en PC Game Pass voor PC, Epic Games Store en voor PlayStation 4|5, Xbox Series X|S en Xbox One (ondersteund door Smart Delivery).

Voor de Nintendo Switch™-fans onder jullie is geduld vereist: de release op dit platform staat gepland voor 22 juni 2023. Nog even wachten dus voordat je ook onderweg jouw transportimperium kunt uitbreiden.

Aarzel niet langer en bemachtig nu jouw Railway Empire 2 Key of bekijk andere spannende Steam Keys op Keyfuchs. Veel plezier met het bouwen van jouw eigen transportimperium!

Over de auteur