PUBG: BATTLEGROUNDS - De Esports-Roadmap voor 2023

22 Mei 2023, 09:35 / by Fabian Rossbach
PUBG: BATTLEGROUNDS - De Esports-Roadmap voor 2023

Update over de PUBG-roadmap voor 2023

Beste PUBG-fans! We willen jullie graag een update geven over de roadmap voor 2023, terwijl we ons richting de tweede helft van het jaar bewegen. In dit artikel lees je alles over de geplande evenementen, toernooien en spannende samenwerkingen.

Kalender-update: Wat staat ons te wachten?

De tweede reeks van PUBG Regional Series-evenementen zal nu dienen als regionale kwalificatietoernooien voor de PGS 2. Meer informatie over deze toernooien zal binnenkort bekend worden gemaakt door de regio's. We zijn benieuwd om de beste teams van over de hele wereld op hun weg naar Riyadh te volgen!

Bovendien vindt de PUBG Nations Cup 2023 een maand eerder plaats dan eerder aangekondigd - namelijk in september in plaats van oktober. Dus zet de datum alvast in je agenda! De laatste Regional Series vindt plaats in oktober, waarbij de teams strijden om hun laatste kans om PGC-punten te verzamelen en zich te kwalificeren voor het jaarlijkse evenement, de PUBG Global Championship 2023.

PGS 2-kwalificatietoernooi in samenwerking met Gamers8

Krafton is altijd op zoek naar partnerschappen met derde partijen om de groei van de hele esports-industrie te bevorderen. In dit verband heeft PUBG Esports zich aangesloten bij Gamers8 voor de PUBG Global Series 2.

Deze samenwerking biedt betere mogelijkheden voor fans, spelers en teams. Daarom worden de regionale series samengevoegd onder één merknaam en wordt de prijzenpot van PGS 2 verhoogd naar 2.000.000 $. De PGS 2-kwalificatietoernooien beginnen op 23 juni, waarbij in totaal 24 teams uit vijf verschillende regio's strijden om een plaats in het hoofdtoernooi.

Verdeling van de regio's en toegewezen PGS 2-plaatsen

  • Amerika: 4 teams (3 gekwalificeerde teams + 1 wereldwijd partner-team)
  • APAC: 6 teams (6 gekwalificeerde teams)
  • China: 5 teams (2 gekwalificeerde teams + 3 wereldwijde partner-teams)
  • EMEA: 5 teams (2 gekwalificeerde teams + 3 wereldwijde partner-teams)
  • Korea: 4 teams (3 gekwalificeerde teams + 1 wereldwijd partner-team)

Meer informatie over de PGS 2-kwalificatietoernooien en meer wordt binnenkort gepubliceerd op de PUBG Esports-website of de sociale kanalen van jouw regio.

S.U.P.E.R-regelversie v4.0.0 en meer

Vergeet niet om de officiële PUBG Esports-website te bezoeken om de nieuwste S.U.P.E.R-regelversie v4.0.0 met bijgewerkte details over de ranglijstmodus en nieuwe kaarten te bekijken. Zo ben je goed voorbereid op aankomende toernooien! Blijf op de hoogte en mis geen nieuws over PUBG: BATTLEGROUNDS!

Over de auteur