PUBG: BATTLEGROUNDS - Oktober Store Update

11 Oktober 2023, 08:10 / by Fabian Rossbach
PUBG: BATTLEGROUNDS - Oktober Store Update

Welkom bij de PUBG Store

Hallo gamers! Klaar voor de tiende winkelupdate van 2023? Oktober brengt spannende nieuwe inhoud met zich mee, waaronder de "Vloek van de Verworpenen" collectie voor Halloween, "PGC 2023 Verzonken Schatten" en zelfs een tweede samenwerking met RASH BeiXi.

En dat is nog niet alles! Houd een oogje in het zeil voor extra items die gedurende de maand worden toegevoegd. Maar laten we nu dieper ingaan op de details van de nieuwe items en skins.

De nieuwe inhoud in detail

Vloek van de Verworpen Collectie

Heb je een voorliefde voor het griezelige? De Vloek van de Verworpen Collectie brengt de spanning van Halloween rechtstreeks naar jouw huis in PUBG: BATTLEGROUNDS. Ontdek het duistere en zorg voor wat ondeugendheid!

PGC 2023 Verzonken Schatten

Ter ere van de start van het PUBG Global Championship 2023 is er de Verzonken Schattencollectie. Een absolute must-have voor alle competitieve gamers onder jullie.

Bloom 'N Doom! RASH BeiXi is terug

Wees charmant, wees dodelijk. Met de nieuwe samenwerkingsitems met RASH BeiXi laat je jouw innerlijke charme zien in PUBG: BATTLEGROUNDS.

Wapenskin-update: Hideout: Contraband Crate

En last but not least is er een update voor de wapenskins. De Hideout: Contraband Crate is er en wacht erop om door jou ontdekt te worden.

PUBG - PlayStation®Plus Exclusieve Bundel #4

Voor alle PlayStation®Plus-gamers is er goed nieuws! De vierde exclusieve bundel is nu beschikbaar. Dus pak je controller en ga aan de slag!

De winkel

En tot slot mag je "Jouw winkel" zeker niet vergeten. Hier kun je naar hartenlust rondkijken en winkelen. Geniet van het winkelen en veel plezier op de slagvelden van PUBG!

Over de auteur