PUBG: BATTLEGROUNDS - Spannende oktober-evenementen in één oogopslag

12 Oktober 2023, 11:15 / by Tom Schwiha
PUBG: BATTLEGROUNDS - Spannende oktober-evenementen in één oogopslag

Welkom terug, krijger!

De bladeren vallen en de actie in PUBG: BATTLEGROUNDS neemt toe! Deze oktober staat ons veel spanning te wachten en we zijn hier om je door alle evenementen van deze maand te leiden. Van speciale inlog-evenementen tot de PUBG Drops Day en de kans om een gratis stemcoupon voor de PGC 2023 te krijgen - er zijn genoeg redenen om deze maand weer te gaan spelen.

Golden Autumn Check-in Event

De eerste highlight van oktober zijn de twee Golden Autumn Check-in Events. Deze inlog-evenementen belonen trouwe spelers met een verscheidenheid aan items, waaronder Supply Loot Caches, Credits, Polymeren en nog veel meer. Hoe vaker je inlogt, hoe meer beloningen je kunt verdienen.

Verloop van de Golden Autumn Check-in-evenementen

De twee inlog-evenementen hebben verschillende schema's, afhankelijk van of je op een pc of console speelt. Het eerste evenement loopt van 11 tot 24 oktober voor pc-spelers en van 19 oktober tot 1 november voor console-spelers. Het tweede evenement begint direct daarna en eindigt op 7 november voor pc-spelers en op 15 november voor console-spelers.

PUBG Drops Day

Midden oktober staat de PUBG Drops Day op het programma! Tijdens dit evenement kun je Contraband Coupons winnen door bij de top 20 te eindigen. De PUBG Drops Day vindt plaats op vier verschillende dagen, dus zorg ervoor dat je erbij bent!

Verloop van de PUBG Drops Day

De PUBG Drops Day begint op 13 oktober en eindigt op 4 november, waarbij de exacte tijden per week kunnen variëren. De beloningen worden op alle platforms uitgedeeld, dus of je nu op pc of console speelt, je maakt kans om te winnen.

Gratis stemcoupon voor de PGC 2023

Tenslotte heb je in oktober de mogelijkheid om een gratis stemcoupon voor de PGC 2023 te bemachtigen! Het enige wat je hoeft te doen, is in totaal 30 minuten overleven - heel eenvoudig, toch? Dit evenement loopt gedurende de hele maand november en is alleen beschikbaar voor pc-spelers.

Dus waar wacht je nog op? Start je spel en duik in de spannende oktober-evenementen van PUBG: BATTLEGROUNDS! We zien elkaar op het slagveld!

Samenvatting

  • De Golden Autumn Check-in-evenementen belonen trouwe spelers met een verscheidenheid aan items.
  • De PUBG Drops Day biedt de kans op Contraband Coupons als je bij de top 20 eindigt.
  • In oktober kun je een gratis stemcoupon voor de PGC 2023 bemachtigen.

Veel succes daar, strijder! En vergeet niet om regelmatig in te loggen op PUBG: BATTLEGROUNDS om je beloningen op te halen. Tot de volgende keer!

Over de auteur