Party Animals - Testserver: Alles wat je moet weten

06 Oktober 2023, 09:20 / by Fabian Rossbach
Party Animals - Testserver: Alles wat je moet weten

Welkom in de wilde wereld van Party Animals

Hé gamer, heb je al gehoord van Party Animals? Nee? Dan wordt het hoog tijd! In deze kleurrijke, chaotische en ontzettend leuke wereld neem je het op tegen je vrienden als schattig diertje. Maar voordat we ons in het feestgedruis storten, moet je zeker een kijkje nemen op de Party Animals Test Server. Hier kun je nieuwe updates van tevoren uitproberen en je steentje bijdragen aan het verbeteren van het spel.

Wat is de Party Animals Test Server?

De Party Animals Test Server is een speciale speelomgeving die voor alle spelers openstaat. Hier kunnen belangrijke updates van tevoren worden gespeeld. Het doel is om feedback te verzamelen en vroegtijdig aanpassingen te maken om mogelijke problemen te voorkomen.

Toegang tot de testservers

Om toegang te krijgen tot de testservers, hoef je alleen maar naar de Steam-platform te gaan en naar de testversie te schakelen. Let wel op: de toegang is momenteel beperkt tot maximaal 1000 spelers tegelijkertijd. Als dit aantal is bereikt, kom je in een wachtrij terecht en moet je wachten tot er een plek vrijkomt.

Het verschil tussen de testservers en de officiële servers

Op de testservers kun je volledig nieuwe spelinhoud tegenkomen. Dit omvat verschillende kaartontwerpen, karakterontwerpen, spelregels en mechanismen. Maar let op: niet alles wat je op de testservers ziet, zal ook in de uiteindelijke versie van het spel verschijnen. De testservers zijn bedoeld om te experimenteren en uit te proberen.

Waar moet je op letten bij het spelen op de testservers?

  • Gegevens kunnen worden gewist: gebruikersinformatie, personages, outfits, cookies en valuta kunnen op elk moment worden gewist.
  • Gegevens zijn onafhankelijk: wat je doet of bereikt op de testservers heeft geen invloed op je gegevens op de officiële servers.
  • Testdoel: het belangrijkste doel van de testservers is om nieuwe functies te testen en fouten te vinden.
  • Mogelijke problemen: tijdens de tests kunnen gegevens worden gereset en kunnen er netwerkonderbrekingen optreden.

Als je na al deze informatie zin hebt om Party Animals zelf uit te proberen, kun je de sleutel direct bij ons krijgen en aan de slag gaan. We kijken uit naar je feedback over de testservers en wensen je veel plezier in de wilde drukte van Party Animals!

Over de auteur