One Military Camp: De grootste update staat voor je klaar - Alle nieuwe functies en verbeteringen op een rijtje

28 Mei 2023, 13:41 / by Tom Schwiha
One Military Camp: De grootste update staat voor je klaar - Alle nieuwe functies en verbeteringen op een rijtje

Welkom bij de grootste update van One Military Camp

Maak je klaar voor een enorme update voor One Military Camp, die niet alleen veel nieuwe inhoud biedt, maar ook tal van verbeteringen tijdens de Early Access dankzij waardevolle feedback van de community. In dit artikel lees je alles over de nieuwe functies, zoals de Sandbox-modus, veranderingen in de hoofdcampagne, nieuwe prestaties en vele verbeteringen van de levenskwaliteit.

Nieuwe Sandbox-modus en veranderingen in de hoofdcampagne

Het hoogtepunt van deze update is de langverwachte Sandbox-modus, die oneindig veel uren speelplezier garandeert. Kies tussen twee speltypen (Reconquest en Battle) en pas je spel aan met verschillende opties. De hoofdcampagne is ook herzien, zodat je nu meer vrijheid hebt bij het voltooien van missies.

Zandbak-modus: Reconquest en Battle

In de Reconquest-spelmodus lijkt de modus op de campagne, waarbij je je kamp moet beheren en missies moet uitvoeren op een aangepaste kaart om alle gebieden van de vijand terug te veroveren. In de Battle-spelmodus strijd je in een 1vs1 tegen de vijand door strategisch troepen op de kaart in te zetten en op te leiden, totdat je het vijandelijke kamp belegerd. Let op, want de vijandelijke AI zal ook proberen om jou te verslaan.

Aangepaste regels in de Zandbak-modus

Bij het starten van een nieuw Zandbak-spel kun je de vorm van de kaart, het startbiome en verschillende moeilijkheidsgraden zoals trainingsnelheid, startgeld en kans op ziekte selecteren. Zo heb je volledige controle over je spelervaring!

Veranderingen in de hoofdcampagne

In de eerste maanden van Early Access hebben de ontwikkelaars veel feedback ontvangen over het verdiepen van de missies. Je hebt nu meer keuzevrijheid bij het selecteren van je missies en de weg naar de overwinning op Dragan. Bovendien is het niet langer verplicht om van kamp te veranderen om bepaalde soldatenklassen op te leiden.

Nieuwe prestaties

Met al deze nieuwe inhoud zijn er ook 10 nieuwe prestaties toegevoegd die verband houden met zelfvoorziening en Zandbak-functies. In totaal zijn er nu 44 prestaties in het spel.

Verbeteringen van de levenskwaliteit

Dankzij de feedback van de community zijn er veel verbeteringen aangebracht om het spel nog gebruiksvriendelijker te maken. Een van de meest gewenste functies is het verplaatsen van gebouwen, wat nu zo eenvoudig is als klikken en vasthouden op een gebouw.

One Military Camp op de Steam Deck

Tijdens Early Access is One Military Camp al aangepast voor de Steam Deck. Zo kun je het spel ook onderweg spelen!

Vind je One Military Camp Key bij Keyfuchs

Heb je zin om de grootste update van One Military Camp zelf uit te proberen? Koop dan nu je One Military Camp Key bij Keyfuchs! Je vindt ook veel andere geweldige Steam Keys in ons assortiment.

Veel plezier met het spelen en ontdekken van de nieuwe inhoud in One Military Camp!

Over de auteur