Occupy Mars: The Game - Welkom op de rode planeet! - Jouw survival-gids voor het ultieme verblijf op Mars

20 Mei 2023, 18:52 / by Tom Schwiha
Occupy Mars: The Game - Welkom op de rode planeet! - Jouw survival-gids voor het ultieme verblijf op Mars

Welkom bij Occupy Mars: The Game!

Heb je er altijd al van gedroomd om Mars te koloniseren en je eigen voetafdruk achter te laten op de rode planeet? Dan is Occupy Mars: The Game precies wat je zoekt! In dit spannende survival-spel bouw je je eigen basis op Mars terwijl je grondstoffen verzamelt, technologieën onderzoekt en uitdagingen overwint. Maar wees voorzichtig - het leven op Mars is geen gemakkelijke taak!

Updates, tutorials en stroombeheer

Met de nieuwste versie van Occupy Mars zijn er enkele belangrijke verbeteringen en veranderingen in het spel. De testfase van Build v0.120.1 is voorbij en de meeste problemen met het laden van het spel zouden moeten zijn opgelost. Bovendien kun je nu in de campagnemodus de tutorials overslaan, zijn er gegevens over stroomopwekking en -verbruik voor elk bouwplan en is er een speciale knop in de landingscapsule om je rover opnieuw op te starten als hij verloren gaat. Het ontwikkelteam plant ook grote updates voor de komende maanden, dus blijf op de hoogte!

Jouw ultieme overlevingsgids

Om te kunnen overleven op Mars, moet je strategisch denken en handelen in Occupy Mars: The Game. Hier zijn enkele tips en trucs om je op weg te helpen:

  • Resource management: Verzamel ijverig middelen zoals water, voedsel en bouwmaterialen. Je hebt ze nodig om je basis uit te breiden en in leven te houden.
  • Technologie onderzoeken: Onderzoek nieuwe technologieën om je overleving op Mars te verzekeren en je basis efficiënter te maken.
  • Stroomvoorziening: Zorg voor voldoende stroomvoorziening van je basis door zonnepanelen of windturbines te bouwen.
  • Taken voltooien: Voltooi taken om ervaringspunten te verzamelen en verder te komen in het spel.
  • Pas op voor gevaren: Wees altijd op je hoede voor stofstormen of andere natuurrampen die je basis kunnen beschadigen.

De wereld van Occupy Mars

De Occupy Mars-wereld strekt zich uit over meerdere spellen die zich allemaal afspelen in dezelfde fascinerende wereld. Naast Occupy Mars: The Game kun je ook Rover Mechanic Simulator uitproberen, een spel waarin je echte rovers repareert en onderhoudt. Beide spellen maken deel uit van de Occupy Mars Universe-bundel die je niet mag missen.

Je reis naar Mars begint nu!

Ben je klaar voor het avontuur van je leven? Pak dan je Steam Key voor Occupy Mars: The Game en dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de rode planeet. Bouw je basis, verken de oneindige ruimte van Mars en ontdek of je het in je hebt om te overleven op een vreemde planeet. Veel succes met je missie!

Over de auteur