Nintendo - E-mails stoken geruchten aan

18 Januari 2023, 20:35 / by Fabian Rossbach
Nintendo - E-mails stoken geruchten aan

Nintendo heeft onlangs zelf reclame-e-mails verzonden over Super Mario Odyssey die geruchten over een vervolg van het spel aanwakkeren. Super Mario Odyssey geldt als een van de eerste lancering spellen voor de Nintendo Switch en tegelijkertijd als een van de best beoordeelde Mario spellen van Nintendo. Het is een van de meest verkochte spellen in de Super Mario serie voor een 3D platformer.

Alleen bepaalde gebruikers

De e-mails zijn echter alleen verzonden naar gebruikers die het spel hebben gespeeld op hun e-mailaccounts gekoppeld aan Nintendo. De tekst in de e-mail beschrijft het spel en nodigt uit om het opnieuw te spelen. Dit zou echter niet ongebruikelijk zijn als de e-mail niet zes jaar na de release van Super Mario Odyssey was verzonden.

Het is moeilijk te geloven dat er geen vervolg zou komen voor Super Mario Odyssey als je bedenkt dat andere top titels van Nintendo in de afgelopen jaren zijn uitgebracht, zoals bijvoorbeeld The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hoewel er momenteel geen officiƫle aankondiging is, wijst alles erop dat Nintendo iets in de pijplijn heeft. We zullen de ontwikkelingen volgen en u bijwerken met nieuwe informatie zodra deze beschikbaar is.

Over de auteur