Night of the Dead: Ontwikkelingsupdate #11 - Verpulveraar, Slagmachine en Drone Station - Alle informatie en vernieuwingen op een rijtje

28 Mei 2023, 13:26 / by Fabian Rossbach
Night of the Dead: Ontwikkelingsupdate #11 - Verpulveraar, Slagmachine en Drone Station - Alle informatie en vernieuwingen op een rijtje

Inleiding

Hey Zombie-Survival-fans! De nieuwste update voor Night of the Dead is er. Ontwikkelingsupdate #11 brengt veel spannende veranderingen en verbeteringen in het spel. Verheug je op nieuwe gebouwen zoals de Vernietiger, de Pletmachine en het Drone Station. Maar ook voertuigen, graphics en spelbalans zijn verbeterd. In dit artikel laten we je alle belangrijke veranderingen in detail zien.

Belangrijke veranderingen

Ontwikkelingsupdate #11 heeft veel te bieden. Van nieuwe gebouwen tot bugfixes, er is veel gaande. We hebben de belangrijkste veranderingen voor je samengevat:

  • Gebouwen: Vernietiger, Pletmachine en Drone Station toegevoegd
  • Voertuigen: verbeteringen in botsingsdetectie, handling en bugfixes
  • Items: beschrijvingen en namen aangepast, recept- en demontageveranderingen
  • Vaardigheden: doordringbaarheid in Coil-vaardigheden veranderd naar Headshot
  • Gebouwvrije zone: aanpassing van de gebouwvrije zone voor een groter gebied
  • Grafisch: verbeteringen in verlichting, texturen, animaties en effecten
  • Gebruikersinterface (UI): wijzigingen en toevoegingen van sneltoetsen en meldingen
  • Spelbalans: aanpassingen in itemwaarden, gebouw-, buit- en zombiebalans
  • Bugfixes: fixes voor tekenweergave, fysica, UI-sneltoetsen, item duplicatie en zombiegedrag

Versnipperaar, slagmachine en drone-station in detail

Versnipperaar

Met de versnipperaar kun je nu ongewenste voorwerpen uit het spel verwijderen. Bouw gewoon de versnipperaar, gooi de voorwerpen erin en ze verdwijnen voor altijd. Zo blijft je basis mooi opgeruimd!

Slagmachine

De nieuwe slagmachine meet de schade van je wapens. Zo kun je verschillende wapens uitproberen en zien welke het meest effectief zijn tegen de zombiehordes. Dit helpt je bij het beslissen in welke wapens je verder wilt investeren.

Drone-station

De drone-station is een interessante nieuwe functie die verschillende interacties mogelijk maakt, zoals reparatie of opname. In de huidige update is een crash opgelost die optrad tijdens het gebruik van de drone-station.

Verbeteringen bij voertuigen en graphics

Ook voertuigen zijn in deze update herzien. De botsingsdetectie, handling en bugfixes zijn verbeterd, zodat je nu gemakkelijker door de wereld van Night of the Dead kunt rijden.

Grafisch hebben de ontwikkelaars ook hun handen uit de mouwen gestoken: verlichting, texturen, animaties en effecten zijn verbeterd. Zo ziet het spel er nog beter uit en zorgt het voor een nog intensere spelervaring.

Spelbalans en bugfixes

In het gebied van de spelbalans zijn er enkele aanpassingen gedaan aan objectwaarden, gebalanceerde gebouwen, buitbalans en zombiebalans. Hierdoor wordt het spel eerlijker en uitdagender gemaakt.

Bovendien zijn enkele bugs opgelost, waaronder tekenweergave, fysica, UI-sneltoetsen, objectduplicatie en zombiegedrag. Hierdoor zou het spel nu nog stabieler moeten draaien.

Conclusie

De ontwikkelingsupdate #11 voor Night of the Dead biedt veel verbeteringen en interessante nieuwigheden. De nieuwe gebouwen zoals de versnipperaar, slagmachine en drone-station zorgen voor extra speelplezier. Verbeteringen bij voertuigen, graphics en spelbalans maken de update compleet. Als je dus een fan bent van het spel of het wilt uitproberen, is dit het perfecte moment! Heb je nog geen Steam Key voor het spel? Bezoek dan onze Steam Key-pagina en pak je Night of the Dead Key. Veel plezier met spelen!

Over de auteur