Duik in het nieuwe avontuur van PUBG season 9 - Informatie over PUBG season 9

29 Oktober 2020, 07:40 / by Fabian Rossbach
Duik in het nieuwe avontuur van PUBG season 9 - Informatie over PUBG season 9

Het nieuwe seizoen van PUBG is er met verassende nieuwe veranderingen.

De Zuid-Koreaanse videogame ontwikkelaar Kraftor, die we voornamelijk kennen van het spel Elyon, brengt het negende seizoen van het spel Playerunknown’s BattleGrounds op de markt.  Met een nieuwe map, de mogelijkheid om Ranked solo te spelen en aanpassingen in het Rankingsystem.

Nieuwe map Paramo

In de nieuwe map Paramo start je in een Helikopter waar je vervolgens uitspringt met nog 64 andere spelers. Samen met de anderen kom je terecht op het eiland met 1 doel voor ogen: overleven. Het eiland heeft een oppervlakte van 3x3km en wat vooral een nieuwe ervaring gaat geven zijn de locaties die per game variëren. Ook zijn er variërende klimaattoestanden en bewegende lavastromen te vinden in Paramo. De welbekende Redzones zijn in de nieuwe map niet van toepassing, en de Blue Zone zal slomer verkleinen maar wel meer damage dealen zelfs in de eerste fase.

De nieuwe map is alleen speelbaar in squad mode TPP & FPP, en niet speelbaar in ranked. Omdat het een seasonal map is en het alleen beschikbaar in seizoen 9 en zal het ook geen invloed hebben op je Career stats of op Battlestat wapenskins. Ook ga je geen bots tegenkomen in Paramo maar alleen echte spelers.

Nieuwe Lootcrates en Item boxes

In Paramo zijn er ook nieuwe mogelijkheden om loot te vinden doormiddel van nieuwe Item Boxes die je kapot moet maken voordat je de loot kan oppakken. Daarnaast is er ook een nieuwe manier waarop Lootcrates worden gedropt. In Paramo vliegen gedurende de match helikopters over waar men op moet schieten om de lootcrate te laten vallen. Deze lootcrates bevatten ook speciale loot die alleen in deze map vindbaar zal zijn.                                                                                                      

Daarnaast is er een nieuwe “Secret Room Key” die je kan vinden in Paramo waarmee je een speciale deur kunt openen waar je naast normale loot, een Critical Response Kit kan vinden, met deze kit kan je een teammaat binnen 1 seconde reviven.

Nieuw: Solo Ranked en veranderingen in de normale matchmaking

Ze hebben ook de Solo Ranked mode geintroduceerd, waarbij er 64 spelers in de game zitten en er gebruik wordt gemaakt van de Random Map Selection. Deze bevatten de bestaande maps: Erangel, Miramar, Vikendi, Sanhok en Karakin.

Voor de normale matchmaking is ook de Random Map Selection van toepassing voor Europa, dit om te voorkomen dat er te lange wachttijden zijn om een game te starten.

Random Map Selection voor Europa

  •  TPP: Solo, Squad, Squad Rank
  •  FPP: Solo, Duo, Squad, Solo Rank, Squad Rank
Meer over de spellen in deze post
Over de auteur