Nieuwe spelhoogtepunten voor de Nintendo Switch - Direct beschikbaar na Nintendo Direct

23 Februari 2024, 08:00 / by Tom Schwiha
Nieuwe spelhoogtepunten voor de Nintendo Switch - Direct beschikbaar na Nintendo Direct

Deze nieuwe spellen zijn nu beschikbaar om te spelen op de Nintendo Switch.

Penny's Big Breakaway - Een kleurrijk 3D-avontuur

Ontwikkeld door het team achter Sonic Mania, springt Penny's Big Breakaway eruit als een levendig 3D-actie-platformspel. Het spel is nu beschikbaar voor Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC en belooft een spannend avontuur.

Pocket Card Jockey: Ride On - Unieke solitaire-ervaring

Een van de meest originele solitaire-spellen is geremastered voor de Switch. Pocket Card Jockey: Ride On brengt het 3DS-spel met visuele verbeteringen en nieuwe regels die leiden tot meer strategisch spel. Voor geïnteresseerden is er ook een demo beschikbaar.

Suika Game DLC - Multiplayer-plezier uitgebreid

Voor fans van Suika Games is er goed nieuws: de multiplayer-uitbreidingspakket is nu beschikbaar en biedt drie modi - Origineel, Tijdslimiet en Aanval. Momenteel is alleen lokale multiplayer mogelijk, maar online wordt "in de toekomst" toegevoegd aan deze uitbreiding. Voor online spelen is een Nintendo Switch Online-lidmaatschap vereist.

Unicorn Overlord (Demo) - Tactische finesse

Van Vanillaware, bekend van Dragon's Crown en 13 Sentinels: Aegis Rim, komt Unicorn Overlord. Het spel biedt een nieuwe interpretatie van het tactiekgenre. Wie voor de officiële release op 8 maart een blik wil werpen, kan de demo uitproberen.

Contra: Operation Galuga (Demo) - Klassieker opnieuw geïnterpreteerd

Contra: Operation Galuga, een heruitgave van de klassieke Run 'n' Gun uit de jaren 80, verschijnt op 12 maart. Er is een demo beschikbaar om te zien of het origineel vandaag de dag nog steeds overtuigt.

Pepper Grinder (Demo) - Actievol platformspel

Pepper Grinder, een van de spellen van Devolver Digital voor 2024, is een actie-platformer die boren als belangrijkste voortbewegingsmiddel gebruikt. De demo is onlangs uitgebracht op Steam, maar nu kunnen Switch-spelers het spel ook op hun console uitproberen. De release is op 28 maart.

Pentiment - Beschikbaar vanaf morgen

Technisch gezien niet vandaag, maar dichtbij genoeg voor vermelding. Pentiment, voorheen exclusief voor de Xbox-console van Obsidian, is een narratief gedreven avontuur waarin je de waarheid achter een reeks moorden ontrafelt. Het verschijnt morgen op de Switch.

Nintendo Switch Online-uitbreidingen

Tenslotte heeft Nintendo nieuwe toevoegingen aangekondigd aan zijn Switch Online-catalogus, gericht op spellen van Rare. Killer Instinct en Battletoads In Battlemaniacs maken deel uit van de SNES-bibliotheek, terwijl R.C. Pro-Am en Snake Rattle N Roll de NES-serie aanvullen. Wie het duurdere Nintendo Switch Online + Expansion Pack heeft geabonneerd, krijgt ook toegang tot Blast Corps in de Nintendo 64-catalogus. Alle vijf spellen zijn vanaf vandaag beschikbaar.

Een overvloed aan nieuwe ervaringen wacht

De Switch wordt nog veelzijdiger

Met deze direct beschikbare spellen en demo's na de recente Nintendo Direct wordt het aanbod op de Nintendo Switch aanzienlijk uitgebreid. Van actievolle platformspellen tot tactische avonturen en klassieke herinterpretaties, biedt de selectie voor elk type speler iets. Het is spannend om te zien hoe Nintendo en zijn partners blijven streven naar het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is op de Switch, en spelers wereldwijd nieuwe en unieke ervaringen blijven bieden.

Over de auteur