Battlefield 2042 - Nieuwe personages

22 Maart 2023, 20:06 / by Fabian Rossbach
Battlefield 2042 - Nieuwe personages

Als je Battlefield 2042 speelt, krijg je vanaf nu drie nieuwe personages cadeau. Dat heeft ontwikkelaar Dice aangekondigd. Lis, Crawford en Zain maken nu deel uit van seizoen 2 en kunnen tot en met 4 april in-game worden vrijgespeeld.

Lis, Crawford en Zain: nieuwe personages voor nog meer speelplezier

De drie nieuwe personages zorgen voor nog meer variatie in Battlefield 2042. Met Lis krijgen spelers een stoere vechtster die gespecialiseerd is in close combat. Ze kan flink uithalen met haar vuisten en heeft ook nog een paar trucjes achter de hand om zich uit lastige situaties te redden.

Crawford daarentegen is een sluipschutter die op afstand opereert. Zijn sniper rifle is gevreesd en hij heeft ook nog een paar gadgets om zijn positie te behouden en de vijand op afstand te houden.

Zain is daarentegen een specialist in het omgaan met explosieve wapens. Hij heeft granaten, mijnen en zelfs raketwerpers bij zich en kan zo hele gebieden laten ontploffen.

Hoe krijg je de nieuwe personages?

Om Lis, Crawford en Zain vrij te spelen, hoeven spelers alleen maar in te loggen op Battlefield 2042 vóór 4 april om 12:00 UTC. De personages worden dan automatisch vrijgespeeld en kunnen worden opgeslagen in de eigen Collection.

De actie geldt voor alle platforms waarop Battlefield 2042 beschikbaar is. Dus wie speelt op PlayStation, Xbox of pc, kan de nieuwe personages veiligstellen en zo nog meer variatie in het spel brengen.

Wie de personages mist, hoeft echter niet verdrietig te zijn. Dice heeft al aangekondigd dat er in de loop van seizoen 2 nog meer inhoud gepland staat die voor nog meer speelplezier zal zorgen. Het loont dus de moeite om regelmatig in Battlefield 2042 in te loggen en te kijken wat er nieuw is.

Veel spelers zullen blij zijn dat Dice ook in de toekomst van plan is om het spel te voorzien van nieuwe inhoud en updates. Op die manier blijft Battlefield 2042 ook op de lange termijn spannend

Over de auteur