Total War: WARHAMMER III - Drazhoath the Ashen - Nieuwe Legendary Lord

22 Maart 2023, 22:38 / by Tom Schwiha
Total War: WARHAMMER III - Drazhoath the Ashen - Nieuwe Legendary Lord

Total War: WARHAMMER III wordt uitgebreid met een nieuwe Legendary Lord in de aankomende Forge of Chaos Dwarfs DLC. Het gaat hierbij om Drazhoath the Ashen, de Sorcerer Prophet of Hashut en leider van de Legion of Azgorh. In tegenstelling tot zijn voorganger Astragoth Ironhand is Drazhoath even bedreven in magie, engineering en gevechten.

Drazhoath staat bekend om zijn vaardigheden op het gebied van wapenproductie en nederzettingsontwikkeling. Op het slagveld kan hij te voet vechten of op zijn trouwe metgezel, de Bale Taurus Cinderbreath. De slavenhandelaar Drazhoath is echter niet alleen een meester van de oorlog, maar ook een industriemagnaat.

De ontwikkelaars van Total War hebben een gameplay-showcase uitgebracht die Drazhoath en de Legion of Azgorh in actie laat zien. De show biedt een kijkje in de vaardigheden van het leger en laat ook de gigantische K'daai Destroyer in gevecht zien. Volgende week wordt de laatste Legendary Lord van de DLC, Zhatan the Black, gepresenteerd.

Buiten het slagveld zal Drazhoath met zijn vechtmacht en industriële knowhow zeker een uitdaging zijn. We kunnen niet wachten om te zien hoe hij zich staande houdt tegen de andere facties.

Over de auteur