Cities: Skylines - Nieuwe inhoud en bugfixes in versie 1.16.1-f2

22 Maart 2023, 20:09 / by Tom Schwiha
Cities: Skylines - Nieuwe inhoud en bugfixes in versie 1.16.1-f2

De populaire stedenbouwsimulatie Cities: Skylines heeft met versie 1.16.1-f2 tal van nieuwe inhoud en bugfixes gekregen. De ontwikkelaars van Colossal Order willen met deze versie de spelervaring verbeteren en bugs oplossen die het gameplay verstoren. Er zijn nieuwe inhoud uit verschillende gebieden toegevoegd, waaronder transport, wegen, gebouwen, bomen en transportcentra. Bovendien zijn er tal van verbeteringen doorgevoerd en bugs opgelost.

Een nieuw verjaardagsplein

Ter ere van de achtste verjaardag van Cities: Skylines is er een nieuw verjaardagsplein toegevoegd dat gratis beschikbaar is. Het plein heeft een speciaal gebouw, het Festivalplein, dat speciale evenementen mogelijk maakt. Daarnaast zijn er nieuwe gebouwen, waaronder een nieuw gemeenschapscentrum dat zorgt voor meer levenskwaliteit. Het plein is een geweldig cadeau voor fans van Cities: Skylines en een verdere indicatie van de langdurige ondersteuning van het spel door de ontwikkelaars.

Nieuwe straatsoorten en verbeteringen in transportsystemen

Een focus van versie 1.16.1-f2 van Cities: Skylines ligt op het verbeteren van straten en transportroutes. Er zijn nieuwe straatsoorten toegevoegd, waaronder rotondes en eenrichtingswegen. Deze maken een betere verkeersplanning mogelijk en verhogen de efficiëntie van het transportsysteem. Ook zijn er verbeteringen aangebracht in het openbaar vervoer, bijvoorbeeld bij de routeplanning van bussen en trams.

Nieuwe bomen en gebouwen

De ontwikkelaars van Cities: Skylines hebben ook nieuwe bomen en gebouwen toegevoegd om het stadsbeeld nog gevarieerder te maken. Er zijn onder andere nieuwe wolkenkrabbers, winkels en woningen toegevoegd die het stadsbeeld verrijken. Ook de landschapsarchitectuur is verbeterd, met nieuwe groene zones en bomen die de steden een natuurlijker uiterlijk geven.

Bugfixes en verbeteringen

Naast de nieuwe inhoud zijn er ook talloze bugs opgelost en verbeteringen aangebracht. Zo is er bijvoorbeeld een fout opgelost waardoor treinen soms

Over de auteur