Call of Duty Modern Warfare II - Nieuw Shredder-bundel beschikbaar!

22 Maart 2023, 20:05 / by Tom Schwiha
Call of Duty Modern Warfare II - Nieuw Shredder-bundel beschikbaar!

Call of Duty fans opgelet! Er is een nieuw Shredder Bundle beschikbaar in de in-game Store Tab. Dit biedt nieuwe skins en wapens waarmee je je tegenstanders angst kunt inboezemen. Het bundle is beschikbaar in zowel Call of Duty: Warzone als in Call of Duty: Modern Warfare II en kan worden aangeschaft via de Steam Store.

Nieuwe skins en wapens in het Shredder-bundel

Het Shredder-bundel biedt spelers nieuwe skins en wapens om hun personage en uitrusting individueel aan te passen. Met het bundel kunnen spelers bijvoorbeeld hun personage uitrusten met een nieuw camouflage-outfit dat perfect past in de virtuele omgeving van Call of Duty. Daarnaast bevat het bundel ook nieuwe wapens die zijn uitgerust met unieke attributen en spelers voordelen bieden in de strijd tegen hun tegenstanders.

Beschikbaar in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Modern Warfare II

Het Shredder-bundel is beschikbaar in zowel Call of Duty: Warzone als Call of Duty: Modern Warfare II. Of spelers nu liever in de Battle Royale-modus spelen of zich willen concentreren op de klassieke multiplayer-ervaring, het bundel is de perfecte aanvulling op elke speelstijl. Door het bundel te kopen, hebben spelers ook de mogelijkheid om hun personages in beide spellen uit te rusten met de nieuwe skins en wapens.

Bundel kan worden gekocht via de Steam Store

Het Shredder-bundel kan worden gekocht via de Steam Store door Call of Duty: Warzone of Call of Duty: Modern Warfare II te openen en op de in-game Store-tab te klikken. Het bundel is verkrijgbaar voor de prijs van € 19,99 en biedt een geweldige manier om de spelervaring te verbeteren en de personages individueler te maken.

Conclusie: Het Shredder-bundel is een geweldige manier om de Call of Duty-spelervaring te verbeteren en het personage individueler te maken. De nieuwe skins en wapens bieden spelers veel nieuwe mogelijkheden om hun tegenstanders angst aan te jagen. Of spelers nu liever in de Battle Royale-modus van Warzone spelen of zich willen concentreren op de klassieke multiplayer-ervaring van Modern

Over de auteur