New World Seizoen 2 - Blood of the Sands

30 Mei 2023, 09:14 / by Tom Schwiha
New World Seizoen 2 - Blood of the Sands

Welkom bij seizoen 2 van New World: Blood of the Sands

Hallo avonturiers! De ontwikkelaars van New World hebben jullie vragen over het nieuwe seizoen "Blood of the Sands" beantwoord. Ontdek alles wat je moet weten over Transmog, First Light, Outpost Rush en nog veel meer!

De belangrijkste informatie op een rijtje

Antwoorden op extra vragen uit de community

We hebben enkele interessante informatie uit het gesprek met Live Lead Katy Kaszynski gehaald:

Toekomst van First Light in seizoen 2

First Light zal niet meer beschikbaar zijn in seizoen 2, maar er is een verrassing in seizoen 3 die direct verband houdt met dit gebied. Meer details worden later bekendgemaakt.

Veranderingen bij legendarische vissen en de Magenta Prismabloom

De ontwikkelaars veranderen de locatie waar legendarische vissen gevangen kunnen worden. De Magenta Prismabloom zal niet beschikbaar zijn in seizoen 2, maar zal terugkeren in een latere seizoen.

Nieuwigheden en functies in Blood of the Sands

In seizoen 2 van New World zijn er veel spannende nieuwigheden en functies zoals Transmog, extra kaarten voor Outpost Rush en trofeeën. Het team werkt ook aan moeilijkere muziekstukken, schadegetallen bij expedities en PvP-beloningen.

Hoe krijg ik het nieuwe seizoen?

Om seizoen 2 van New World te spelen, heb je een Steam Key nodig. Als je het spel nog niet hebt of gewoon je verzameling wilt uitbreiden, bezoek dan onze New World-pagina om je key te kopen.

Vragen, suggesties of wensen?

Heb je nog meer vragen voor het ontwikkelteam van New World? Laat het hen weten op Reddit, Discord of in de YouTube-comments. Bedankt voor je steun en we zien je in Aeternum, avonturier!

Over de auteur