Mortal Kombat 1: Onthulling van de Kombat Pack 1-lek - Nieuwe personages, gastoptredens en meer

20 Mei 2023, 20:07 / by Fabian Rossbach
Mortal Kombat 1: Onthulling van de Kombat Pack 1-lek - Nieuwe personages, gastoptredens en meer

Mortal Kombat 1: De onbedoelde lek van Amazon Italië

Amazon Italië heeft onlangs een flinke blunder begaan en het aanbod voor het Kombat Pack 1 van Mortal Kombat 1 onthuld. De lek toont zes speelbare personages: Quan Chi, Omni Man, Ermac, Peacemaker, Takeda en Homelander. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, worden er in het Kombat Pack ook vijf gastoptredens van personages zoals Tremor, Johnny Cage, Khameleon, Mavado, Ferra en een speciale Jean-Claude Van Damme-skin verwacht.

Heruitvinding van het Mortal Kombat-universum

Mortal Kombat 1 is een heruitvinding van het klassieke Mortal Kombat-universum onder vuurgod Liu Kang. Hierbij worden opnieuw geïnterpreteerde versies van geliefde personages in een compleet nieuw licht getoond. Het Kombat Pack is een uitbreiding van het hoofdspel en biedt spelers extra personages en inhoud. De Mortal Kombat 1 Premium Edition bevat alle inhoud van de standaard editie, evenals het Kombat Pack, vroege toegang tot het spel vanaf 14 september en 1.250 Dragon Krystals (in-game valuta).

Kameo-vechters en uitgebreide speelmogelijkheden

Naast de individuele personages zal Mortal Kombat 1 ook een unieke selectie van Kameo-vechters introduceren die tijdens wedstrijden assisteren en zo uitgebreide speelmogelijkheden voor spelers creëren.

Release van Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 zal op 19 september 2023 worden uitgebracht en zal beschikbaar zijn op PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. Pre-orders beginnen op 19 mei met speciale bonussen voor degenen die het spel voor de releasedatum bestellen. Als je het spel wilt bemachtigen, kun je bij ons een Mortal Kombat 1 Key kopen of direct toeslaan via Steam Keys.

Nog geen officiële bevestiging

Houd er rekening mee dat deze gelekte informatie over de selectie nog niet officieel bevestigd is door NetherRealm Studios of Warner Bros. Games. Fans moeten deze berichten dus met voorzichtigheid benaderen totdat er officiële aankondigingen worden gedaan. Desalniettemin is de anticipatie op de nieuwe Mortal Kombat 1 groot en we zijn benieuwd welke verrassingen ons nog te wachten staan.

Over de auteur