Mortal Kombat 1 - De kunst van de Fatalities

15 September 2023, 12:49 / by Tom Schwiha
Mortal Kombat 1 - De kunst van de Fatalities

De spanning van Mortal Kombat 1

Hallo, gamer! Herinner je je nog de goede oude tijd waarin je met je vrienden voor de beeldbuis-tv zat en Mortal Kombat 1 speelde? Als je nostalgisch bent en nog eens wilt duiken in de pixelige arena, dan ben je hier aan het juiste adres.

Vandaag gaan we het hebben over een van de coolste aspecten van het spel - de Fatalities. Deze brute eindbewegingen hebben het franchise beroemd gemaakt en zijn tot op de dag van vandaag een kenmerk van Mortal Kombat. Maar hoe ontgrendel je ze eigenlijk en voer je ze uit? Laten we dat ontdekken.

Het ontcijferen van de Fatalities

Allereerst moet gezegd worden dat elk personage in Mortal Kombat 1 standaard slechts toegang heeft tot één van hun Fatalities. Om de rest vrij te spelen, moet je verschillende spelmodi doorlopen en bepaalde missies voltooien. Zodra je ze hebt vrijgespeeld, kun je ze uitrusten in het aanpassingsmenu en uitvoeren in de arena.

De uitvoering zelf vereist een specifieke combinatie van knoppen en joystickbewegingen, die variëren afhankelijk van het personage en de Fatality. Er zijn ook bepaalde afstanden die je moet aanhouden - sommige Fatalities vereisen dat je dicht bij je tegenstander bent ('Close'), andere vereisen een gemiddelde ('Mid') of grote ('Far') afstand.

Mortal Kombat 1 Fatalities lijst

Om het je gemakkelijker te maken, hebben we een volledige lijst samengesteld van alle Mortal Kombat 1 Fatalities, inclusief de knoppencombinaties die je nodig hebt om ze uit te voeren:

  • Kitana: Royal Blender (standaard) - Omlaag, Vooruit, Omlaag, Achteruit Schop (Mid)
  • Mileena: Appetizer (standaard) - Achteruit, Vooruit, Achteruit, Vooruit Stoot (Close)

Natuurlijk is er nog veel meer te ontdekken in Mortal Kombat 1. Daarom raden we je aan om een Steam Key te bemachtigen en zelf de arena in te duiken.

De ultieme Mortal Kombat 1 ervaring

Fatalities zijn slechts een deel van wat Mortal Kombat 1 zo opwindend maakt. Met een verscheidenheid aan personages, een diepgaande mythologie en een uitdagend vechtsysteem is er veel te ontdekken en te beheersen in deze klassieke vechtgame.

Dus waar wacht je nog op? Haal je Mortal Kombat 1 Key en stort je in de strijd. En vergeet niet, Finish him!

Over de auteur