Disney Dreamlight Valley Update - Nieuwe Monsters en Co. personages en meer

22 Februari 2024, 22:00 / by Tom Schwiha
Disney Dreamlight Valley Update - Nieuwe Monsters en Co. personages en meer

Met de introductie van een gloednieuw Monster AG-realm, toegankelijk vanuit het Dream Castle, breidt de update "The Laugh Floor" de wereld van Disney Dreamlight Valley uit met een spannende dimensie. Spelers kunnen uitkijken naar het geliefde monsterduo Mike Glotzkowski (Mike Wazowski) en Sulley, die na het voltooien van hun unieke quests uitgenodigd kunnen worden in de vallei.

De liefde voor Monsters & Co eindigt niet met nieuwe personages en een nieuwe wereld. Het Lovely Monsters Star Path van de update zit boordevol spannende decoraties en voorwerpen, inclusief speciale droomstijlen voor Mike en Sulley.

Zelfs de Premium Shop krijgt enkele directe importen uit Monstropolis, waaronder de huisstijl van de Snuggly Duckling Taverne, een Boo-Onesie en een sushibar met de grappige octopusachtige monsterkok.

Personageaanpassing bereikt een nieuw niveau

Voor degenen die geïnspireerd zijn door de Monsters & Co nieuwtjes, biedt de update uitgebreide functies voor personageaanpassing, waaronder nieuwe huidskleuropties waarmee spelers zichzelf in monsters kunnen veranderen. Daarnaast zijn er nieuwe contactlenzen, extra oorstijlen en meer opties voor gezichtsverf dan ooit tevoren. En eindelijk kun je ook je naam veranderen!

Een andere belangrijke verbetering waar veel spelers blij mee zullen zijn, heeft betrekking op Dagobert Ducks winkel. Gameloft heeft een aanzienlijk verbeterde rotatie van artikelen beloofd, meer podia toegevoegd voor het kopen van artikelen en de dagelijkse cataloguskoophoeveelheid verhoogd. Hiermee zou de tijd voorbij moeten zijn dat je in de winkel alleen banken en bedden kon vinden.

De update "The Laugh Floor" is gratis te downloaden vanaf 28 februari. Ondertussen is het de moeite waard om onze receptenlijst voor Disney Dreamlight Valley te bekijken.

Een betoverende update vol verrassingen

Disney Dreamlight Valley wordt nog magischer

Met de komst van de Monsters & Co personages en de talrijke verbeteringen, vooral in de winkel van Dagobert Duck, stelt de update "The Laugh Floor" nieuwe normen voor Disney Dreamlight Valley. Deze uitbreidingen verrijken het spel met nieuwe dimensies van interactiviteit en diversiteit.

Het is een opwindend moment voor alle fans die nu de mogelijkheid hebben om hun favoriete personages uit Monsters & Co in hun wereld uit te nodigen en het dal met nog meer magische momenten te vullen.

Over de auteur