Monster Hunter Rise en Sunbreak - Gratis update met tal van verbeteringen

20 Maart 2023, 21:25 / by Tom Schwiha
Monster Hunter Rise en Sunbreak - Gratis update met tal van verbeteringen

De ontwikkelaars van Sunbreak en Monster Hunter Rise hebben geweldig nieuws voor de jagersgemeenschap: een gratis update biedt talloze verbeteringen! Er zijn zelfs twee info drops over de updates, die we hier nader zullen bekijken.

Wapenaanpassingen

Als onderdeel van de gratis update zullen er aanpassingen worden gemaakt aan verschillende wapenacties. De exacte omvang van de aanpassingen is nog niet bekend, maar het is te verwachten dat spelers hierdoor nieuwe ervaringen zullen opdoen. Met name de wapens die tot nu toe als zwak werden beschouwd, kunnen op verbeteringen rekenen.

Verbetering van de gebruikersinterface

In Free Title Update 5 wordt een zoekfilteroptie per categorie toegevoegd bij het maken van decoraties. Daarnaast worden er ook verbeteringen aangebracht aan het pantser- en talisman-beheerscherm. Deze verbeteringen vergemakkelijken het beheer van items en bieden een verbeterde gebruikerservaring.

Welkom aan nieuwe spelers

Het Monster Hunter-communityteam verwelkomt alle nieuwe jagers die tijdens de Steam Sale zijn toegetreden. De ontwikkelaars geven hiermee een duidelijk signaal af dat ze de community in het spel willen ondersteunen en uitbreiden. Nieuwe spelers kunnen uitkijken naar een unieke ervaring die het jagen op monsters combineert met een diepe lore.

De gratis update 5 zal dus enkele verbeteringen en aanpassingen in het spel brengen en is een verdere indicatie dat de ontwikkelaars hun community ondersteunen en koesteren. Jagers kunnen uitkijken naar verbeteringen aan wapens, de gebruikersinterface en betere functies. We zijn benieuwd wat de ontwikkelaars in de toekomst nog meer voor ons in petto hebben.

Over de auteur