Microsoft Flight Simulator - Aircraft & Avionics Update 2

26 Mei 2023, 07:09 / by Fabian Rossbach
Microsoft Flight Simulator - Aircraft & Avionics Update 2

Aircraft & Avionics Update 2 (AAU_02) in testfase

De ontwikkelaars van Asobo en Working Title werken hard aan de volgende grote update voor de Microsoft Flight Simulator. Het Aircraft & Avionics Update 2 (AAU_02) bevindt zich momenteel in de testfase, waarbij een nieuwe beta-build in de komende dagen wordt verwacht. Zodra deze beschikbaar is, worden de patchnotes gepubliceerd op het officiële forum.

Beta-aanmelding en feedback

Een grote dank gaat uit naar iedereen die zich al heeft aangemeld voor de test en de beta-build heeft gedownload. De ontwikkelaars waarderen de feedback van de community enorm en nemen alle opmerkingen en foutenrapporten zorgvuldig door. Als je nog niet deelneemt aan de beta, maar graag de volgende hoofdversie van de Microsoft Flight Simulator wilt testen, vind je instructies voor aanmelding op het officiële forum.

De geschiedenis van Microsoft Flight Simulator

Voor degenen die het gemist hebben: de meer dan 40-jarige geschiedenis van de Microsoft Flight Simulator-serie werd onlangs uitvoerig beschreven in een artikel van Preston Lerner, gepubliceerd door het National Air and Space Museum. Het artikel bevat citaten van Bruce Artwick, de oprichter van subLOGIC en de oorspronkelijke maker van Flight Simulator, evenals andere bijdragers aan de serie door de jaren heen, inclusief de huidige MSFS-leider Jörg Neumann.

Een blik op het verleden

Bruce Artwick ontwikkelde de eerste versie van de Flight Simulator begin jaren 80. Destijds stond het nog bekend als subLOGIC Flight Simulator en werd later overgenomen door Microsoft. Sindsdien is het spel voortdurend verbeterd en biedt het nu adembenemende graphics en realistische vliegtuigmodellen.

De ontwikkeling van de Microsoft Flight Simulator

Met elke update en elke nieuwe versie zijn zowel de grafische als de technische mogelijkheden van het spel verbeterd. Door de jaren heen is de vluchtsimulatie steeds meer aangepast aan de echte omstandigheden. Dankzij geavanceerde technologieën zoals satellietbeelden en fotorealistische weergave kunnen spelers vandaag de dag bijna een perfecte simulatie van vliegen ervaren.

De community achter het spel

Een van de sterke punten van de Microsoft Flight Simulator is de community die door de jaren heen rond het spel is ontstaan. Van add-ons en modificaties tot online vliegscholen biedt de community een schat aan mogelijkheden om de spelervaring individueel aan te passen en uit te breiden.

De toekomst van de Microsoft Flight Simulator

De toekomst van de Microsoft Flight Simulator ziet er veelbelovend uit. Met voortdurende updates en verbeteringen zal het spel blijven zorgen voor nieuwe normen op het gebied van realisme en precisie. De ontwikkelaars werken er voortdurend aan om de spelervaring nog indrukwekkender te maken en daarbij rekening te houden met feedback en wensen van de community.

Als je meer wilt weten over de fascinerende geschiedenis van de Microsoft Flight Simulator, bekijk dan het artikel van Preston Lerner in het National Air and Space Museum. En vergeet niet om op het "bel"-symbool te drukken in het officiële forum om op de hoogte te blijven van nieuws over de Microsoft Flight Simulator!

Over de auteur