Miasma Kronieken - Een epische reis vol wraak en geheimen

25 Mei 2023, 08:40 / by Tom Schwiha
Miasma Kronieken - Een epische reis vol wraak en geheimen

De mysterieuze huurmoordenares Jade

In Miasma Chronicles volg je Jade, een eenzame overlevende met een mysterieus verleden. Als vaardige en scherpe huurmoordenares ontmoet ze Elvis, een man die mogelijk de weg naar de legendarische krijgerheks Bha Mahdi kent. Jade hoopt zich met behulp van Bha Mahdi te wreken op de Eerste Familie - de high-tech tirannen van "New America". Maar zal ze haar verdediging opgeven en zich openstellen voor de broers tijdens hun reis? Dat heeft ze tot nu toe nog nooit gedaan.

Releasedatum en verlanglijstje

Miasma Chronicles zal op 23 mei 2023 worden uitgebracht. Je kunt het spel nu al toevoegen aan je verlanglijstje en ervoor zorgen dat je direct aan de slag kunt bij de release. Blijf op de hoogte door de officiële Miasma Chronicles social media-kanalen te volgen.

De duistere wereld van New America

De dystopische wereld van New America biedt spannende avonturen en uitdagingen voor Jade en de broers. In deze high-tech wereld moeten ze hun vaardigheden en kennis gebruiken om te strijden tegen de almachtige Eerste Familie. Laat je meeslepen in het fascinerende universum van Miasma Chronicles en ontdek een wereld vol geheimen en gevaren.

De zoektocht naar Bha Mahdi

Tijdens hun reis ontmoeten Jade en de broers verschillende personages die hen kunnen helpen of in de weg kunnen staan. De legendarische krijgerheks Bha Mahdi is een sleutelfactor in Jade's wraakplan. Maar zullen ze Bha Mahdi vinden en haar hulp kunnen winnen? Duik in het meeslepende verhaal van Miasma Chronicles en beleef de spannende wendingen van dichtbij.

Volg Miasma Chronicles op social media

Om op de hoogte te blijven en geen nieuws over Miasma Chronicles te missen, volg je de officiële social media-kanalen van het spel:

  • Facebook: facebook.com/MiasmaChronicles
  • Instagram: @MiasmaChron
  • Twitter: @MiasmaChron
  • Reddit: r/miasmachronicles
  • Discord: 505.games/MiasmaChroniclesDiscord

Waar wacht je nog op?

Voeg Miasma Chronicles nu toe aan je verlanglijstje en bereid je voor op een epische reis vol wraak, geheimen en avontuur. En terwijl je bezig bent, kijk dan eens naar onze Steam Keys om meer geweldige spellen te ontdekken!

Over de auteur