Marvel's Avengers - Een diepgaande blik op het superheldenepos

18 September 2023, 07:57 / by Tom Schwiha
Marvel's Avengers - Een diepgaande blik op het superheldenepos

Welkom in de wereld van Marvel's Avengers

Hou je van superhelden en videogames? Dan is Marvel's Avengers echt iets voor jou! Je kunt in de huid kruipen van je favoriete helden uit het Marvel-universum en vechten tegen het kwaad. Of het nu Iron Man, Hulk, Thor of Black Widow is - elke held heeft zijn unieke krachten en vaardigheden die je zullen helpen om de dag te redden.

Het einde van officiële ondersteuning

Zoals je misschien al hebt gehoord, wordt de officiële ondersteuning voor Marvel's Avengers stopgezet op 30 september 2023. Maar maak je geen zorgen - dat betekent niet het einde van je heldenavontuur! Hoewel het spel na deze datum niet meer verkrijgbaar zal zijn op Steam, blijft het voor alle eigenaren grotendeels speelbaar in zijn huidige vorm.

Wat verandert er na 30 september 2023?

Er zijn een paar punten die je moet weten om je voor te bereiden op de veranderingen na het officiële einde van de ondersteuning:
  • Alle momenteel beschikbare inhoud blijft na 30 september 2023 normaal beschikbaar voor zowel singleplayer- als multiplayer-spellen.
  • Als je het spel bezit, blijft het na 30 september 2023 beschikbaar in je spelbibliotheek om te downloaden en opnieuw te installeren.
  • Tijdelijke evenementen zoals de Red Room Takeover zullen ook na 30 september 2023 doorgaan. Deze evenementen vinden plaats in een twee weken durende cyclus.
  • Klantenondersteuning zal na 30 september 2023 niet meer beschikbaar zijn.
Als je meer wilt weten over het spel of een sleutel wilt kopen, bezoek dan onze Marvels Avengers pagina.

Blijf genieten van superheldenplezier met Marvel's Avengers

Zelfs na het officiële einde van de ondersteuning kun je nog steeds uitkijken naar spannende avonturen. Alle operaties en de War for Wakanda-uitbreiding blijven speelbaar zoals ze nu zijn. Kortom, er is nog genoeg te doen voor alle aspirant-superhelden daarbuiten! En vergeet niet: je kunt altijd onze Steam Keys sectie bezoeken om op elk moment nieuwe spellen aan te schaffen.

Een grote dank aan alle spelers

Tot slot willen we alle spelers bedanken die ons hebben vergezeld op deze avonturen. Zonder jullie zou Marvel's Avengers niet zijn wat het vandaag de dag is. We hopen dat jullie ook in de toekomst volledig betrokken zullen blijven en blijven genieten van de verhalen van Kamala, Bruce, Tony, Steve, Nat, Thor, Clint, Kate, T'Challa, Pete, Jane en Bucky.

Conclusie

Hoewel de officiële ondersteuning voor Marvels Avengers eind september 2023 wordt stopgezet, blijft het spel een must-have voor alle superheldenfans. Met spannende missies en je favoriete personages uit het Marvel-universum biedt het spel nog steeds urenlang speelplezier. Dus waar wacht je nog op? Kruip in de huid van je favoriete held en red de wereld!
Over de auteur