Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass: Wave 6 Nintendo - Alle informatie en vernieuwingen in één oogopslag

17 September 2023, 11:43 / by Tom Schwiha
Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass: Wave 6 Nintendo - Alle informatie en vernieuwingen in één oogopslag

De spanning stijgt: Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass: Wave 6 Nintendo

Ben je benieuwd naar de releasedatum van Mario Kart 8 Deluxe Wave 6? Na het succes van de Wave 5-release kijken fans van de populaire racegame van Nintendo nu uit naar alle nieuwe extra's die de volgende DLC te bieden heeft.

Zoals gebruikelijk zal de volgende uitbreiding een reeks nieuwe banen bevatten, wat de competitie nog intenser zal maken. Daarom raden we aan om van tevoren de beste combinaties van fiets en personage in Mario Kart 8 Deluxe te ontdekken, hoe je gouden wielen kunt krijgen in Mario Kart 8 Deluxe en hoe je een snelle start kunt maken in Mario Kart 8 Deluxe. Als je gewoon wilt weten wanneer de aankomende DLC wordt uitgebracht, is dit wat je moet weten.

Mario Kart 8 Deluxe Wave 6 Releasedatum

We verwachten dat de Mario Kart 8 Deluxe Wave 6 DLC tussen november en december 2023 zal worden uitgebracht. Dit blijkt uit een recente trailer van Nintendo, waarin staat dat we de nieuwste Mario Kart-wave "deze winter" kunnen verwachten. Nintendo had eerder bevestigd dat alle zes de waves binnen het jaar zouden worden uitgebracht. Bovendien heeft ook de officiële website van Nintendo Nieuw-Zeeland de releasedatum voor Wave 6 momenteel vastgesteld op 31 december 2023. Het is ook belangrijk op te merken dat dit de laatste wave van de DLC is voor de Mario Kart 8 Booster Course Pass - er komt dus geen Wave 7.

Mario Kart 8 Deluxe Wave 6 DLC Banen

Nintendo heeft eindelijk onthuld welke banen deel uitmaken van Wave 6. De tot nu toe bevestigde baan is:

  • Daisy Circuit (Mario Kart Wii)

De trailer heeft ook bevestigd dat er acht banen deel uitmaken van Wave 6, dus we kunnen verwachten dat er nog zeven andere banen zullen worden toegevoegd.

Mario Kart 8 Deluxe Wave 6 DLC Personages

Nintendo heeft eindelijk onthuld welke personages deel zullen uitmaken van Wave 6. Deze omvatten:

  • Diddy Kong
  • Funky Kong
  • Pauline
  • Peachette

Volgens de aankondiging van Nintendo zullen er na deze wave geen nieuwe personages aan het spel worden toegevoegd. Dit omvat alles wat je moet weten over de releasedatum van Mario Kart 8 Deluxe Wave 6.

Over de auteur