Lost Eidolons - De GM1.5.4.R29 Update in detail

12 Oktober 2023, 06:09 / by Tom Schwiha
Lost Eidolons - De GM1.5.4.R29 Update in detail

Lost Eidolons Update GM1.5.4.R29 - Wat is er nieuw?

Hey gamer! Bereid je voor op de nieuwste Update GM1.5.4.R29 voor Lost Eidolons, die een aantal spannende verbeteringen en correcties met zich meebrengt.

Patch-schema - Wanneer gaat het van start?

De update wordt wereldwijd live gezet op de volgende tijden:
  • 15.00 uur PDT, 11 oktober 2023
  • 18.00 uur EDT, 11 oktober 2023
  • 00.00 uur CEST, 12 oktober 2023
  • 07.00 uur KST, 12 oktober 2023
Maak je geen zorgen, je spel wordt niet onderbroken als je op deze tijden speelt. Bij het volgende openen van Lost Eidolons wordt je echter gevraagd om de patch te downloaden.

Wat brengt de nieuwe Lost Eidolons-update met zich mee?

Veranderingen en verbeteringen: De update brengt een belangrijke nieuwe functie met zich mee: de toevoeging van Japanse taalondersteuning voor Lost Eidolons. Hierdoor wordt het spel nog internationaler en kunnen meer gamers zich onderdompelen in de fascinerende wereld van Lost Eidolons.

Foutoplossingen - geen ruimte voor bugs!

Het ODS-team heeft ook enkele bugs opgelost om jouw spelervaring te verbeteren. Onder andere zijn problemen met tekstafbreking verholpen. Voorheen werden de cijfers van het karakterlevel in de trainingslijst niet correct weergegeven - dat behoort nu tot het verleden! Daarnaast zijn verschillende lokalisatie- en tekstfouten gecorrigeerd.

Ondersteun Lost Eidolons en vier met ons mee!

Dankzij jouw steun kunnen we de lancering van de console en het eerste jubileum van Lost Eidolons vieren. Jij maakt deel uit van dit succesverhaal! Als je nog niet meedoet, kun je hier jouw sleutel voor Lost Eidolons bemachtigen. Wil je nog meer geweldige games ontdekken? Neem dan een kijkje op onze Steam Keys-pagina. Daar vind je een enorme selectie aan spellen voor elke smaak. Bedankt voor jouw voortdurende steun voor Lost Eidolons en veel gameplezier!
Over de auteur