Lost Ark Academy Debatclub - Boeiende discussies wachten op jou!

02 Juni 2023, 08:47 / by Tom Schwiha
Lost Ark Academy Debatclub - Boeiende discussies wachten op jou!

Lost Ark Academy Debatclub: Wat kun je verwachten

Hey, helden van Arkesia! Houd je net zoveel van Lost Ark als wij en kun je geen genoeg krijgen van spannende discussies over het spel? Dan hebben we precies wat je zoekt! We stellen je voor aan de Lost Ark Academy Debatclub - een nieuwe videoserie waarin drie Lost Ark-contentmakers en een visverkoper discussiëren over speelstijlen, hete onderwerpen en alles wat met het spel te maken heeft.

Het concept achter de Lost Ark Academy Debatclub

In deze videoserie komen Stoopzz, DatModz, Bobajenny en Grenton wekelijks samen om te discussiëren over verschillende aspecten van Lost Ark. Onder leiding van onze communitymanager Roxx wisselen ze hun meningen uit, stellen ze hypotheses op en proberen ze elkaar te overtuigen van hun standpunten. Natuurlijk gaat het ook om vragen als: welke klasse brengt de meeste tijd op de grond door? Moet je met Nia of Shana dansen? Of in welke Brelshaza-toren word je het snelst opgesloten?

Wie ziet er deel aan de Debate Club?

De vier deelnemende content creators Stoopzz, DatModz, Bobajenny en Grenton zijn niet alleen enthousiaste Lost Ark-spelers, maar brengen ook hun individuele perspectieven en ervaringen in de discussies. Om een beter inzicht te krijgen in hun achtergronden en motivaties, kun je het beste hun eigen introducties bekijken in de eerste aflevering van de videoserie.

Hoe kun je de videoserie volgen?

De Lost Ark Academy Debate Club videoserie zal plaatsvinden in het Mokoko-dorp en gedurende de komende 12 weken wekelijks een nieuwe aflevering uitbrengen. Je kunt je abonneren op het PlayLostArk YouTube-kanaal om geen aflevering te missen en altijd op de hoogte te blijven. De eerste aflevering staat al online - waar wacht je nog op? Duik in de spannende discussies over Lost Ark!

Word deel van de community

De serie is niet alleen informatief en vermakelijk, maar verbindt ook de Lost Ark-community sterker met elkaar. Daarom zijn we blij met jouw gedachten en feedback over de serie en nodigen we je uit om deel te nemen aan de live-finale later dit jaar. Heb je eigen ideeën voor debatonderwerpen of wil je ons laten weten wie volgens jou een aflevering heeft gewonnen? Laat het ons weten in de reacties en word deel van de discussie!

We zien elkaar volgende week bij aflevering twee en tot die tijd - veel plezier in Arkesia!

Over de auteur