Update 0.6.0 in Liftoff: Micro Drones - Nieuwe tutorial, Silverscreen level en meer - we hebben de details!

17 September 2023, 21:02 / by Tom Schwiha
Update 0.6.0 in Liftoff: Micro Drones - Nieuwe tutorial, Silverscreen level en meer - we hebben de details!

Update 0.6.0 voor Liftoff: Micro Drones is er en het brengt enkele spannende nieuwe functies met zich mee. We willen je niet langer in spanning houden, dus laten we meteen beginnen!

Een tutorial dat geen vragen onbeantwoord laat

Ben je nog nieuw in de wereld van Micro Drones? Geen probleem! De nieuwe update bevat een uitgebreide interactieve tutorial die je alles leert wat je nodig hebt om te vliegen - van basisvaardigheden tot geavanceerde technieken voor echte racepiloten.

Welkom bij het Silver Screen Level

Met de nieuwe update is er ook een nieuwe spelomgeving om te ontdekken. Het Silver Screen Level opent zijn deuren en nodigt je uit om de wereld van de Micro Drones vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren. Maar hou je vast: dit is pas de eerste fase van het level - er valt dus nog veel meer te ontdekken!

Realistischer dan ooit tevoren

Nog een hoogtepunt van de update is de herziening van de camerabeelden. Een bijgewerkt cameraruis-effect en een nieuw digitaal ruis-effect zorgen voor een nog authentiekere spelervaring. Je vindt de nieuwe opties in het instellingenmenu van het spel.

Andere wijzigingen en verbeteringen

  • Meerdere nieuwe race- en verzamelbanen toegevoegd.
  • Oplossing voor meerdere niet-werkende invoer.
  • Lichte verhoging van de nieuwe sleepfactor die in de vorige update is geïntroduceerd.

Zoals je ziet, heeft de update 0.6.0 voor Liftoff: Micro Drones veel te bieden. Dus waar wacht je nog op? Stap in en stijg op naar een nieuwe dimensie van virtueel vliegen! Wil je meteen aan de slag? Haal dan je Liftoff: Micro Drones Key bij ons op Keyfuchs!

En als je nog meer geweldige games wilt ontdekken, blader dan eens door onze Steam Keys. Wie weet vind je wel je volgende favoriete spel?

We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan de nieuwe update als wij en we kijken uit naar jouw ervaringen en verhalen uit de wereld van Liftoff: Micro Drones.

Over de auteur