LEGO 2K Drive: Welkom in Bricklandia - Raceplezier en avontuur in een open spelwereld

20 Mei 2023, 19:00 / by Fabian Rossbach
LEGO 2K Drive: Welkom in Bricklandia - Raceplezier en avontuur in een open spelwereld

Op naar de piste in LEGO 2K Drive

Start je motoren en schakel in de hoogste versnelling - LEGO® 2K Drive is nu beschikbaar! In dit uitgestrekte open-wereld avontuur kun je overal rijden. Jouw fantastische, transformeerbare voertuigen staan klaar om nieuwe wegen te verkennen op de weg, off-road en op het water en om recordtijden te vestigen!

Op de officiële LEGO 2K Drive-website kun je een eerste blik werpen op de wereld van Bricklandia, inclusief de diverse biomen: Turbo Acres, Big Butte County, Prospecto Valley en Hauntsborough. Elk van deze uitgestrekte omgevingen zit vol met races, missies, uitdagingen, verzamelobjecten en schattige LEGO-bewoners. Je kunt Bricklandia alleen verkennen, lokaal samen spelen met twee spelers, of in een groep van maximaal zes vrienden in de online modus "Speel met vrienden". Als je liever tegen anderen wilt strijden, kun je in de online modus "Speel met iedereen" de strijd aangaan met racers van over de hele wereld!

Beheers rijtechnieken en power-ups

Bereid je voor op je volgende race en leer alles over de spannende power-ups die je kunnen helpen om de leiding te nemen of te behouden. Beheers rijtechnieken zoals boosting en drifting en verfijnde manoeuvres zoals quickturns voor maximale snelheid.

Verover de Sky Cup Trophy

Alles wat je doet in de uitgebreide story-modus brengt je dichter bij de Sky Cup Trophy - de meest prestigieuze prijs voor elke coureur. Op weg naar de strijd tegen de schurkachtige Shadow Z moet je jezelf bewijzen tegen een reeks wilde rivalen. Win en ontvang hun unieke voertuigen, zoals een gigantische doodskop op wielen of een donut die is omgebouwd tot een vlot! In de garage-modus kun je ook je droomvoertuigen bouwen van LEGO-stenen.

Drive Pass Seasons: Meer inhoud na de lancering

Nadat je elke hoek van Bricklandia hebt verkend, is er nog meer te ontdekken met de post-launch inhoud van de Drive Pass Seasons. Verheug je op gratis en premium beloningen die je kunt verdienen door te spelen! Bezitters van de Year 1 Drive Pass ontvangen extra beloningen in de premium-versies van Seasons 1-4, de Awesome Pizza Vehicle en 550 munten voor de in-game shop. Het eerste seizoen begint al in juni.

Wij wensen je veel plezier bij het verkennen van de enorme open wereld van Bricklandia in LEGO 2K Drive en kijken ernaar uit om je de komende Seasons te presenteren! Stap in de auto en ervaar rijplezier van een andere dimensie! Vergeet niet om je Steam Key bij Keyfuchs te bemachtigen, zodat je direct aan de slag kunt en Bricklandia onveilig kunt maken.

Over de auteur