LEGO 2K Drive: Het ultieme racespel - Wat je kunt verwachten in de wereld van LEGO 2K Drive

06 Mei 2023, 22:42 / by Fabian Rossbach
LEGO 2K Drive: Het ultieme racespel - Wat je kunt verwachten in de wereld van LEGO 2K Drive

Publicatiedatum en platforms

Het langverwachte LEGO 2K Drive heeft eindelijk een officiële publicatiedatum! Op 19 mei 2023 zal het spel verschijnen voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Het spel wordt ontwikkeld door Visual Concepts, het studio achter succesvolle series zoals WWE 2K en NBA 2K.

Een spannend verhaal rondom de Sky Cup

In LEGO 2K Drive draait alles om de Sky Cup-beker. Deze prestigieuze prijs is zeer gewild in de wereld van Bricklandia. Spelers moeten zich tegen de huidige Sky Cup-kampioen en tal van andere rivalen bewijzen en daarbij verschillende LEGO 2K Drive-kaarten beheersen.

Gameplay onthuld

Eerste inzichten in het gameplay van LEGO 2K Drive werden al gepresenteerd in verschillende previews. Het spel biedt een campagnemodus, een online multiplayer en een gedeelde wereld. Een van de belangrijkste attracties is de mogelijkheid om eigen voertuigen steen voor steen te bouwen en daarmee races te rijden. De voertuigen wisselen daarbij naadloos tussen boot-, offroad- en onroad-voertuigen, afhankelijk van het parcours. Elk terrein heeft verschillende rij-eigenschappen.

Crossplay en meer informatie

Een geweldig nieuws voor alle multiplayer-fans: LEGO 2K Drive zal crossplay ondersteunen! Dat betekent dat je met je vrienden op andere platforms kunt spelen - behalve op de Nintendo Switch. Meer informatie over het spel vind je op onze LEGO 2K Drive-pagina.

Nog meer racegame-actie

Je moet nog even geduld hebben tot de release van LEGO 2K Drive. Maar maak je geen zorgen, er zijn veel andere geweldige racegames die je de tijd tot dan kunnen verkorten! Bekijk eens onze lijst met de beste PS5-racegames en de beste Xbox-racegames. En als je op zoek bent naar een voordelige aanbieding, werp dan een blik op onze Steam Keys.

We zijn in ieder geval benieuwd naar de ontwikkeling van LEGO 2K Drive en kijken er naar uit om met onze zelfgebouwde voertuigen over de parcours te scheuren! Blijf op de hoogte voor meer nieuws en updates over LEGO 2K Drive!

Over de auteur