League of Legends - Patch 13.20: Jungle wijzigingen en nieuwe skins

11 Oktober 2023, 11:40 / by Tom Schwiha
League of Legends - Patch 13.20: Jungle wijzigingen en nieuwe skins

Welkom bij League of Legends Patch 13.20

De League of Legends Patch 13.20 is enorm, met grote veranderingen voor de angstaanjagende top-lane kampioen K'Sante, een visuele update voor Jax, ingrijpende veranderingen in de jungle en indrukwekkende nieuwe skins.

Er is veel nieuws in League of Legends Patch 13.20. Jax heeft eindelijk zijn langverwachte visuele upgrade gekregen, K'Sante krijgt een volledige herziening van zijn vaardigheden, de jungle ondergaat grote veranderingen in de duurzaamheid van monsters en Smite, en tot slot krijgen we enkele van de beste skins die er in lange tijd in LoL zijn geweest - inclusief de langverwachte "Redeemed Star Guardian Xayah" en "Rakan" uit Wild Rift.

Veranderingen in de jungle van League of Legends Patch 13.20

De focus van deze patch ligt op de jungle, die door hoofdontwikkelaar Matt 'Phroxzon' Leung-Harrison wordt beschreven als een "overheersende rol".

De belangrijkste veranderingen hebben betrekking op de duurzaamheid van de monsters, die over het algemeen is verhoogd vanwege nerfs voor Dragon Slayer en buffs voor de HP van de Baron. Echter, jungle-items doen nu meer schade aan monsters, terwijl de schade van andere rollen tegen hen is verminderd. Dit moet voorkomen dat andere spelers junglekampen inpikken.

Ook Smite ondergaat enkele veranderingen die tot doel hebben om de druk van het winnen van het gevecht om de Baron bij twee HP te verminderen. Als de cursor niet boven een toegestaan doelwit staat, wordt Smite nu automatisch omgeleid naar het dichtstbijzijnde beschikbare doelwit binnen een beperkte reikwijdte, waardoor de noodzaak voor nauwkeurigheid wegvalt en hopelijk de dingen iets gemakkelijker worden voor nieuwe spelers.

Skins van League of Legends Patch 13.20

Naast de bovengenoemde veranderingen krijgen we in deze patch Worlds Renekton, enkele van de nieuwe Coven-skins en Redeemed Star Guardian Xayah en Rakan. Let op dat Coven Syndra vanwege feedback over haar in-game model en visuele effecten is uitgesteld.

Alle nieuwe Coven-skins van League of Legends (behalve Syndra), evenals Worlds Renekton, zijn beschikbaar vanaf woensdag 11 oktober om 20:00 uur CEST.

Maar dat is nog niet alles: Redeemed Star Guardian Xayah en Rakan worden ook in deze patch uitgebracht, maar zijn niet als bundel verkrijgbaar. Elke skin kost 1820 RP, maar als je de originele Star Guardian skins bezit, kun je de Redeemed-versie van dezelfde champion krijgen met 45% korting (1001 RP) en vice versa.

Conclusie

Met League of Legends Patch 13.20 hebben we veel spannende veranderingen en nieuwigheden gekregen. Van de jungle-veranderingen tot de herwerking van K'Sante en de nieuwe skins - er is veel te ontdekken! Dus pak je sleutel op League of Legends en duik in de actie!

Over de auteur