Land van de Vikingen - Een episch Vikingavontuur

10 Oktober 2023, 10:37 / by Tom Schwiha
Land van de Vikingen - Een episch Vikingavontuur

Welkom in het "Land van de Vikingen"!

Hallo Jarls! Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in een episch avontuur dat je meeneemt naar de ruige en indrukwekkende wereld van de Vikingen? Trek dan je gevechtskleding aan en maak je klaar, want "Land of the Vikings" heeft eindelijk Early Access verlaten en is nu beschikbaar als versie 1.0!

Gedurende bijna een jaar hebben de ontwikkelaars in Early Access veel verbeteringen aangebracht, nieuwe inhoud toegevoegd en fouten opgelost. Al deze veranderingen zijn grotendeels gebaseerd op feedback van de community - dus een grote dank aan iedereen die hen op deze reis heeft vergezeld.

Wat kun je verwachten in "Land of the Vikings" versie 1.0?

In deze officiële versie kun je spannende vernieuwingen en verbeteringen verwachten. Hier alvast een voorproefje:

Nieuwe spelmodus - Immersive Mode

  • In deze modus kruip je in de huid van de Jarl en leid je jouw Vikingen naar roem. Met meer dan 25 exclusieve doelen in dit Viking-thema verhaal is deze modus een geweldige startpunt voor nieuwe spelers om te leren hoe je Land of the Vikings navigeert.

Nieuwe evenementen

  • Maak je klaar voor meer dan 20 evenementen die je dorp bedreigen. Van plunderingen tot charismatische commandanten en complexe eisen van je dorp - jouw leiderschapskwaliteiten worden op de proef gesteld.

Nieuwe kaart - Vulkaan

  • Je krijgt de mogelijkheid om een nieuwe omgeving te verkennen en jouw Vikingen te vestigen op een eiland met een actieve vulkaan. Heb jij het in je?

Beschikbaar in 8 verschillende talen!

  • Ja, je hoort het goed! "Land of the Vikings" is nu beschikbaar in acht verschillende talen, waaronder Nederlands. Dus maak je geen zorgen als Engels niet jouw sterkste kant is.

Elke speler die "Land of the Vikings" heeft gespeeld sinds de Battle & Runic Update (v0.9) kan zijn voortgang overzetten naar versie 1.0.

En wat komt er hierna?

Nadat de officiële release is uitgebracht, zitten de ontwikkelaars natuurlijk niet stil. Ze blijven bezig met het oplossen van eventuele gevonden fouten en het toevoegen van nieuwe functies aan het spel. Dus blijf op de hoogte en kom regelmatig terug naar Keyfuchs.de om de nieuwste updates over "Land of the Vikings" te ontdekken!

Nieuwsgierig geworden? Pak dan nu jouw Steam Key en dompel jezelf onder in de wereld van Land of the Vikings. We zien elkaar in het spel, krijger!

Skål!

Over de auteur