Land of the Rising Sun-update voor Kingdoms Reborn - Ontdek de Shogunate-fractie en Japanse vernieuwingen

20 Mei 2023, 18:48 / by Tom Schwiha
Land of the Rising Sun-update voor Kingdoms Reborn - Ontdek de Shogunate-fractie en Japanse vernieuwingen

Welkom in het land van de rijzende zon

Hallo bouwer, het is zover! De vierde grote update voor Kingdoms Reborn, genaamd Land of the Rising Sun, is er! In dit artikel lees je alles over de nieuwe inhoud en verbeteringen die deze update met zich meebrengt. Verheug je op een gloednieuwe Japanse factie genaamd "De Shogunate", Japanse geïnspireerde gebouwen en plantages, een thermale herberg, uitgedoofde vulkanen, veerboten, opslagplaatsen en nog veel meer!

De Shogunate-factie betreedt het toneel

In deze update kun je spelen als een gloednieuwe Japanse geïnspireerde factie. Deze vaardige ambachtslieden brengen hun eigen unieke overlevingsvaardigheden mee voor de weelderige groene landschappen. De Shogunate heeft verschillende bonussen en unieke middelen, militaire eenheden en wonderen. Hier is een korte samenvatting:

  • Bonussen: +10% luxe productie
  • Unieke grondstoffen: rijst, pruimen, sushi, ramen, sake, groene thee, bonsai, elektronische gadgets
  • Unieke militaire eenheden: samoerai, samoerai cavalerie, mobiele suit
  • Unieke wonderen: Grote Boeddha-schrijn, Himeji-paleis, Gouden Paleis en Pagode

Japanse gebouwen en plantages

Natuurlijk mogen nieuwe gebouwen in Japanse stijl niet ontbreken. In deze update kun je onder andere een sake-brouwerij, een bonsai-kwekerij en een elektronica-fabriek verwachten. Ook de typisch Japanse plantages zoals groene thee, pruimen en rijstbouw zijn van de partij.

Efficiënte logistiek: veerboten en opslagplaatsen

Met de Land of the Rising Sun-update komen ook twee handige nieuwe functies voor het transport van je burgers en grondstoffen in het spel: de veerboot maakt het nu mogelijk om burgers naadloos over grote wateroppervlakken te transporteren, terwijl het nieuwe opslagdepot het beheer van je belangrijkste grondstoffen vergemakkelijkt.

Kopieerfunctie voor gebouwen

Heb je een gebouw dat je graag vaker in je stad zou willen hebben? Geen probleem! Met de nieuwe kopieerfunctie kun je eenvoudig gebouwen die al gebouwd zijn kopiëren en plakken (sneltoets: Ctrl + C). Zo hoef je niet meer te wachten op het trekken van kaarten om meer exemplaren van een gebouw te bouwen.

Verdere verbeteringen en bugfixes

Naast de grote vernieuwingen brengt de update ook tal van kleinere verbeteringen en bugfixes met zich mee. Dit omvat nieuwe portretten en symbolen, gameplay-balans, optimalisaties en uitgebreide lokalisatie. De ontwikkelaars hebben ook gereageerd op de wensen van de spelers en grondstoffen teruggebracht naar de kaart.

De Land of the Rising Sun-update belooft dus veel spannende vernieuwingen voor Kingdoms Reborn. Als je het spel nog niet hebt of op zoek bent naar een voordelige Steam Key, neem dan eens een kijkje bij Keyfuchs. Hartelijk dank aan het Kingdoms Reborn-team voor deze geweldige update - we kunnen niet wachten om ons in het Japanse avontuur te storten!

Over de auteur