Inkbound - De nieuwe hit op Steam

23 Mei 2023, 09:52 / by Fabian Rossbach
Inkbound - De nieuwe hit op Steam

Vrolijk Inkling!

Inkbound is eindelijk beschikbaar op Steam! Duik in een magische wereld vol ongelooflijke items, werk samen met vrienden, versla machtige eindbazen en ontgrendel nieuwe functies zoals de helderziende en de obelisk. Zal jij de eerste zijn die de ultieme rang "Inkbound" bereikt?

Vier de lancering van Inkbound met tal van evenementen!

Ter gelegenheid van de lancering van Inkbound zijn er een hele week vol spannende evenementen waar je aan kunt deelnemen:

  1. Welkomststream op Twitch: Op 22 mei 2023 om 11:00 uur PT.
  2. Q&A op Discord: Op 23 mei 2023 om 14:00 uur PT.
  3. Inkbound Stream en Verloting: Op 24 mei 2023 om 16:00 uur PT.
  4. Inkbound Marathon: Op 25 mei 2023 om 15:00 uur PT.
  5. Ontwikkelaarsstream en Shinies-verloting: Op 26 mei 2023 om 12:00 uur PT.

De evenementen zijn de perfecte gelegenheid om het spel beter te leren kennen en om in contact te komen met de community. Mis het niet!

Het lange wachten is voorbij!

De reis naar de release van Inkbound was lang, maar het was het waard. De ontwikkelaars van Shiny Shoe kijken er naar uit om nog meer spelers welkom te heten in de Inkbound-community en samen spannende avonturen te beleven in het Atheneum.

Haal nu jouw Inkbound Key!

Wil jij ook deel uitmaken van het avontuur? Pak dan nu jouw Inkbound Key! En als je nog meer spellen zoekt, kijk dan eens bij onze Steam Keys - er is voor elk wat wils.

Conclusie: Inkbound biedt speelplezier voor iedereen

Inkbound is een veelbelovend spel met een fascinerende wereld, meer dan 200 krachtige items en spannende uitdagingen. Met de talloze evenementen bij de lancering is dit de perfecte gelegenheid om het spel en de community beter te leren kennen. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Inkbound en word deel van de avonturen in het Atheneum!

Over de auteur