House Party: Detective Liz Katz in een Gritty Kitty Murder Mystery - Maak kennis met de charmante en verleidelijke cosplayer

28 Mei 2023, 21:48 / by Fabian Rossbach
House Party: Detective Liz Katz in een Gritty Kitty Murder Mystery - Maak kennis met de charmante en verleidelijke cosplayer

Nieuwe avonturen met de sexy en grappige Liz Katz

De tweede gastuitbreiding voor House Party staat op het punt om uit te komen! In dit nieuwe avontuur zul je de sexy en grappige cosplayer, streamer en actrice Liz Katz ontmoeten. Sinds haar overwinning op de IGN's Best Cosplay Award op de WonderCon 2012 is ze een absolute favoriet onder fans. Met haar speelse persoonlijkheid zal ze niet alleen je hart stelen, maar je ook aan het lachen maken.

Een duister moordmysterie wacht op jullie!

In deze uitbreiding kun je een nieuwe manier van verhalen vertellen verwachten, compleet met unieke spelmechanismen, uitdagingen en tussenfilmpjes. Je zult detective Liz Katz helpen om een gruwelijke moordzaak op te lossen. Vind aanwijzingen, pak de dader en misschien zullen jullie tweeën hierdoor dichter bij elkaar komen!

Exclusieve inhoud en samenwerking met Liz Katz

Liz Katz heeft nauw samengewerkt met het Eek! Games-team om haar outfit-concepten te ontwerpen, haar eigen dialoog te spreken en de hele verhaallijn te controleren. Het House Party - Detective Liz Katz in a Gritty Kitty Murder Mystery-uitbreidingspakket bevat:

  • De grootste inhoudsuitbreiding tot nu toe voor House Party met uren nieuw origineel verhaalinhoud
  • Nieuwe spelmechanica die de sandbox-mogelijkheden van interactieve objecten vergroten
  • Een gloednieuw moordmysterie-verhaal met Liz Katz
  • Een nieuw "Liz Katz" personagemodel voor het basisspel van House Party
  • Meerdere unieke expliciete intimiteitsontmoetingen met Liz Katz
  • Gloednieuwe scènes en verhalen met honderden nieuwe dialoogregels, gesproken door Liz Katz zelf
  • Een nieuwe ondeugende Drunk and Disorderly-gelegenheid
  • De mogelijkheid om console-opdrachten te gebruiken voor het personage van Liz Katz

Haal nu het uitbreidingspakket binnen!

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in een spannend moordmysterie en daarbij de verleidelijke Liz Katz te ontmoeten? Dan is dit uitbreidingspakket precies wat je nodig hebt! Klik op House Party en haal nu de Detective Liz Katz in a Gritty Kitty Murder Mystery DLC binnen om je avontuur te beginnen.

Meer spannende spellen bij Keyfuchs

Naast House Party vind je bij Keyfuchs nog veel meer spannende spellen en uitbreidingen. Neem een kijkje en ontdek je volgende favoriete spel!

Over de auteur