Hogwarts Legacy - Tot 4 character slots mogelijk

16 Januari 2023, 23:59 / by Fabian Rossbach
Hogwarts Legacy - Tot 4 character slots mogelijk

Op het Twitterprofiel van WB Games Support zijn de FAQ's van spelers over het spel beantwoord. Nu is duidelijk dat je tot vier karakters kunt spelen. Er zal ook geen cross-save zijn tussen de platformen.

4 huizen & 4 karakters

Voor allemaal onder ons die het spel, de pc en/of de console met iemand moeten delen (of gewoon graag een karakter voor elk huis in Hogwarts willen hebben), biedt het spel nu de mogelijkheid om voor elk van deze personages een eigen opslagruimte in te richten. Dankzij de opzet van de opslagruimtes kun je dus 10 keer handmatig opslaan, terwijl er ook vijf automatische opslagruimtes zijn.

Omdat er geen cross-save zal zijn tussen verschillende platformen, heeft het bedrijf het volgende bedacht: je kunt meerdere versies koppelen aan hetzelfde WB Games-account en in elk van hen in-game beloningen ontvangen. Het blijft echter onduidelijk of dit ook geldt voor consoles van dezelfde familie als PS4 en PS5.

Hogwarts Legacy zal op 10 februari 2023 verschijnen op pc, PS5 en Xbox Series X|S. De versie voor de vorige generatie (PS4, Xbox One) komt op 4 april 2023 uit. De Nintendo Switch-versie wordt op 25 juli 2023 uitgebracht.

Over de auteur