Hi-Fi Rush - Nieuw Game Pass spel

28 Januari 2023, 07:00 / by Fabian Rossbach
Hi-Fi Rush - Nieuw Game Pass spel

De naam lijkt wel een programma: verrassend gaven de ontwikkelaars van Tango Gameworks ons een gloednieuw ritme-actiespel voor de Xbox Game Pass. Welke andere spellen er tijdens de ongeveer veertig minuten durende bijeenkomst besproken zijn en binnenkort uitgebracht zullen worden, lees je hier.

Hi-Fi Rush is de naam van de verrassingshit waarin je je aanvallen moet afstemmen op de ritmes van de muziek om meer schade toe te brengen en meer bonussen te verdienen. Je kunt het nu kopen.

Bovendien komt Minecraft Legends op 18 april uit. Hierin wordt de klassieke Minecraft-wereld gecombineerd met een role-playing game. Je kunt het alleen spelen of in een PvP-modus met of tegen je vrienden.

Elder Scrolls Online: Necrom zal op 5 juni voor de pc en op 20 juni voor de Xbox uitkomen. Daarnaast zullen alle bestaande hoofdstukken en meer dan 20 DLC's in Elder Scrolls Online tijdelijk gratis speelbaar zijn.

Op 2 mei komt Redfall erbij. Hier kun je op jacht naar vampieren. Forza Motorsport zal ook dit jaar nog uitkomen, maar er is nog geen exacte releasedatum.

Over de auteur