Helldivers 2 - Ontgrendelen van de EXO-45 Patriot Exosuit

11 Maart 2024, 00:13 / by Fabian Rossbach
Helldivers 2 - Ontgrendelen van de EXO-45 Patriot Exosuit

Helldivers 2 heeft niet alleen de erfenis van zijn voorganger voortgezet, maar op vele manieren ook overtroffen.

De opwinding onder spelers voor deze coöperatieve shooter is zo groot dat de servercapaciteit al meerdere malen moest worden uitgebreid. Een van de meest opwindende vernieuwingen in Helldivers 2 is de introductie van mechs en voertuigen, met name de EXO-45 Patriot Exosuits. Hier is alles wat je moet weten over de EXO-45 Patriot Exosuit, inclusief hoe je hem vrijspeelt en gebruikt.

Activering van de EXO-45 Patriot Exosuits

Op dit moment is de EXO-45 Patriot Exosuit alleen beschikbaar via missies op Tein Kwan. Volgens rapporten kunnen Exosuits tijdens bepaalde missies op Tein Kwan worden gevonden en gepiloteerd, waarschijnlijk op hogere moeilijkheidsgraden. Na de bevrijding van Tein Kwan zouden de Exosuits beschikbaar moeten worden voor alle Helldivers. We zijn slechts enkele dagen verwijderd van het einde van de Major Order, en we zullen dit artikel bijwerken met nieuwe informatie zodra deze beschikbaar is.

Update:

Tein Kwan is bevrijd, en de EXO-45 Patriot Exosuit is nu beschikbaar voor alle Helldivers.

Gebruik van de EXO-45 Patriot Exosuits

Sommige gelukkige spelers hebben al de kans gehad om de EXO-45 Patriot Exosuits te testen. Ze meldden dat het pak is uitgerust met een Minigun en een Raketwerper, wat het ideaal maakt voor gevechten op middellange tot lange afstand. Na de bevrijding van Tein Kwan zal de EXO-45 Patriot Exosuit naar verluidt beschikbaar zijn voor iedereen als Stratagem. Er wordt gefluisterd dat tijdens een missie tot twee Exosuits kunnen worden aangevraagd en dat er een Helldiver nodig is om het te besturen.

Conclusie

De EXO-45 Patriot Exosuit is een opwindende toevoeging aan het arsenaal van de Helldivers, die de gameplay van Helldivers 2 naar een hoger niveau van tactische diepgang tilt. Zijn beschikbaarheid markeert een significant moment in de ontwikkeling van het spel en belooft de spelers nog intensievere en actievere missies. Zorg ervoor dat je klaar bent om deze krachtige mech in je voordeel te gebruiken zodra hij voor iedereen beschikbaar is.

Over de auteur