Helldivers 2 - Cutting Edge Warbond

07 Maart 2024, 21:26 / by Tom Schwiha
Helldivers 2 - Cutting Edge Warbond

Maak je klaar om je vijanden in de nieuwste Helldivers 2-update te versnijden, te shockeren en te splijten met de lancering van de Cutting Edge Warbond Battle Pass.

Arrowhead Game Studios roept alle spelers op om zich bij de voorste frontlinies van Helldivers 2 te voegen en het meedogenloze land van Tien Kwan te bevrijden. Met de aankomende Helldivers 2 Warbond, Cutting Edge, krijg je de benodigde uitrusting om je tegenstanders krachtig tegemoet te treden.

Een eersteklas upgrade voor je arsenaal

De Cutting Edge Warbond brengt een opwindende tijd voor een van de beste multiplayer-games. PS5-spelers verkennen al de gloednieuwe planeet van Helldivers 2, die ook de bron is van de Exo-45 Patriot Exosuits, een enorme Mech die onlangs werd geteased door Arrowhead. Dit volgt op de oproep van de ontwikkelaar aan spelers om zich bij de strijd aan te sluiten, omdat "onze fabrieken worden aangevallen en de productie stil ligt. Helldivers zijn uitgezonden om Tien Kwan te bevrijden!"

Innovatief wapenarsenaal in detail

Met de volgende update op donderdag 14 maart 2024, krijg je de kans om je arsenaal uit te breiden met ultramoderne uitrusting. Nieuwe toevoegingen zijn futuristische bepantsering, wapens die bliksem spuwen, super stijlvolle capes en epische emotes. Drie nieuwe beschermingslagen in de Cutting Edge Warbond nodigen uit tot experimenteren:

  • EX-03 Prototype 3: Met een rubberen onderlaag voor isolatie die werkt bij een schokkende 400.000 volt.
  • EX-16 Prototype 16: Creëert een sterk magnetisch veld door elektrische bogen. Niet gebruiken in de buurt van gehechte papieren.
  • EX-00 Prototype X: Het resultaat van miljarden Super Credits en 12 jaar onderzoek om de "Soldaat van Morgen" te creëren.

Arrowhead heeft niet gespecificeerd tot welke tiers deze bepantseringssets behoren, maar één ding is duidelijk: de zaken worden elektriserend.

Nieuwe wapens brengen spanning in het spel

De komst van nieuwe wapens belooft de gameplay verder te verrijken. Hieronder vallen de LAS-16 Sickle, een laser geweer dat vergelijkbaar werkt met de Laser Canon, de SG-8P Punisher Plasma (een variant van het Punisher-shotgun met plasmamunitie) en de ARC-12 Blitzer, die bliksems op korte afstand projecteert en er vier tegelijk kan afvuren. Daarnaast is er een nieuwe verdovingsgranaat, de G-23 Stun, en de LAS-7 Dagger-Pistool.

Met deze verse bewapening en de introductie van Mechs wordt Helldivers 2 op de PS5 nog aantrekkelijker. Of deze ook bescherming zullen bieden tegen de dodelijke planetare gevaren, valt nog te bezien. Maar één ding is zeker: de slagvelden van Helldivers 2 zullen met de Cutting Edge Warbond nog dynamischer en elektriserender worden.

Over de auteur